2018 m. liepos 6 d., penktadienis

Pabaigti produktai. Birželis

Nespėjau mirktelėti ir šuoliais kažkur prabėgo birželis. Tiek daug švenčių, pasiruošimo ir štai, jau pasibeldė liepa. Kažkaip nevasariškai prasidėjusi, su daug lietaus ir šalčio, bet tikiu, kad toks oras greit baigsis ir vėl džiaugsimės saule bei šiluma. Prarandu viltį vasarą nuvykti prie jūros, o aš ją taip myliu! Net nežinau kodėl, visa emocija, oras ten kitoks. Užtenka tik žiūrėti ir laikas sustoja. Vis gi, turbūt mano mažas noras tik ir liks noru. Gaila. Ši vasara visa kitokia, tiek darbų, tiek mažai laisvų dienų, kad iš tiesų neatsimenu, kada tikrai ilsėjausi, kai nereikėjo nei vieno darbo padaryti. Ir nesvarbu, kad visos mano veiklos labai mėgstamos, organizmas pats jau prašosi poilsio, darausi nervinga ir nebesidžiaugiu niekuo ir tampu ragana :D. Tikiuosi šis savaitgalis bus kitoks, pailsėsiu ir vėl šimtu procentų džiaugsiuosi gyvenimu. Bet juk visi kartais pervargstame, tiesa? :)




O dabar apie kosmetiką, kuri pasibaigė, žiūrim!

LANCOME Monsieur Big blakstienų tušas. Su šiuo tušu susidraugavau ne iš karto. Iš pradžių nepatiko, buvo per šlapias, dengė per daug tušo ir lipino blakstienas, sakiau  - tikrai neverta savo kainos, labai įprastas. Paskui, po kokių dviejų-trijų savaičių jis man pradėjo taip patikti, kad tapo vienu visų laikų mėgstamiausiu tušu. Kodėl? Jis suteikia beprotišką apimtį, tokios gražios, ryškios, išraiškingos blakstienos! Kai šiek tiek padžiuvo, blakstienų visai nebelipino. Tušas nebyrėjo, netepė. Mielai kartočiau, bet dėl aukštos kainos neplanuoju įsigyti vėl (įsigyti Douglas, kaina apie 28 eu.).

CATRICE automatinis antakių pieštukas. Atsimenat, pasakojau apie tokio tipo pieštuką iš MaxFactor, kuris man labai patiko? Na pamačiusi šį, pagalvojau - gal tai identiškas produktas, tik dešimčia eurų pigesnis? Bet deja, šis man nelabai patiko. Pirmiausia, jis gana kietas, labai trupa, ir susinaudoja per kokias 2 savaites, tad ko gero nekartosiu (Eurokos, kaina apie 4 eur.).

CATRICE vokų šešėlių bazė. Nieko vertas produktas. Nelygiai dengiasi ir nepasakyčiau, kad šešėliams padeda išsilaikyti ilgiau. Visai nepatiko, galiausiai sušoko į gumuliukus. Teks paieškoti kito (Eurokos, kaina apie 4 eur.). 



BIODERMA Sebium Gel Moussant, gelinis prausiklis mišriai odai. Ko gero, visiem įprasta, kad visada liaupsinu Bioderma produktus, nes išties, nei vienas nėra nuvylęs. Išskyrus šį. Man jis netiko. Nors skirtas mišriai, riebiai odai, turint tokią odą kaip mano (kakta riebi, skruostai labai sausi) gelis nelabai tinka, nes sausėjančias zonas dar labiau išsausina. Tobulas jis riebioms zonoms, bet viso veido juo plauti kasdien negalėjau. Todėl jį palikau pas tėvus namuose ir naudojau tik savaitgaliais, o po jo ypač stipriai drėkinančius kremus, kad neišsausinti odos. Tai taip retai naudojamas, jokios žalos nepadarė. Bet šiaip, šio daugiau nepirkčiau (kaina apie 15 eur, vaistinėse).

BIODERMA Hydrabio Gel-creme. Šis tiesiog wow. Labai intensyviai drėkinantis, tobulai tinkantis sausai odai ir ypač lengvas. Pats tas vasarai ir karštoms dienoms. Panaudojus kremuką oda tokia švelni, ir jokio pleiskanojimo! (įsigyti vaistinėse, kaina apie 16 eur.).

ANNAYAKE Ultratime serumas. Atsižvelgiant į beprotišką kainą, jokio įspūdžio nepastebėjau. Kremuką radau advento kalendoriuje, ir galvojau net nenaudoti, kadangi jis iš esmės nuo raukšlių. Bet pasibaigus mano drėkinamajam kremui, paiimiau į rankas šį. Naudojau prieš miegą, tai ryte oda būdavo labai minkšta, švelni. BET. Negalėjau pakęsti serumo kvapo. Kaip pigiausio, prasčiausio plaukų lako. Na visiškai. Tai dėl to nelabai malonu naudoti. Tad tikrai nenaudočiau, net jei ir turėčiau pilną pakuotę (kaina apie 70 eur., Douglas, Kristiana).


BIOSILK Hydrating Therapy Maracuja Oil, plaukų aliejus. Iš pradžių man jis labai patiko, plaukai būdavo minkšti, blizgūs. Po ilgo naudojimo, kažkaip gal plaukai įprato, bet tokio gero efekto nebepastebėdavau. Bet tikrai neblogas, plaukai nesivelia, paklusnūs. O ir kvapas malonus, gaivus. Pliusas, kad nesuriebaluoja plaukų, aliejus susigeria, palikdamas tik natūralų žvilgesį. Galbūt ateityje dar kartosiu (Douglas, kaina apie 17 eur.).

AVON Advance Techniques plaukų šampūnas. Man labai patiko. Plaukai išplauti labai minkšti ir net be kaukės labai nesiveliantys. Šis plaukų nepadaro šiaudais, netgi šiek tiek jie žvilga, ir plaukai nesusirebaluoja greitai. Kvepia labai skaniai, saldokai. Tikrai vykęs ir labai nustebinęs produktas (Iš Avon konsultantų, apie 4 eur.).


THE BODY SHOP Spiced Apple, kūno losjonas. Šis iš Kalėdinės kolekcijos, ir taaaaip skaniai kvepia prieskoniais! Labai malonus, bet stiprus kvapas, net aštrokas. Losjonas neblogas, riebokas, odą padaro minkštą. Šiaip labiau linkstu prie sviesto, nes jie riebesni, bet ir šis neblogas. Didžiausias minusas - pakuotė. Tokia kieta, kad neįmanoma išspausti produkto. Tai didžiausias vargas buvo su tuo (Kaina TBS salonuose apie 3 eur.).

GUESS GIRL dušo želė. Tikrai vienas mėgstamiausių mano šio mėnesio produktų, bet tik dėl kvapo. Kadangi turiu šiuos kvepalus, oda taip nerealiai kvepėdavo mylimais kvepalais ir tikrai ilgai. Bet. Želė odą sausino, tad nusimaudyti ir neišsitepti kūno kremu - niekaip. Nors aš visada kūną tepu riebiais kremais, tai nelabai didelė bėda ir buvo tas sausinimas. Nes vien dėl kvapo želė tobula.

Štai ir viskas! Na o jūs, mielosios, pasidalinkite mintimis, apie ką norėtumėte paskaityti sekančiame įraše ir būtinai apie tai pakalbėsime. Juk jūs svarbiausios! :)

JUSTINA

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą