2017 m. rugpjūčio 2 d., trečiadienis

Pabaigti produktai. Liepa

Labas labas! Papasakokite kaip jūs laikotės, senai nesimatėme! Man ši vasara viena neįdomiausių, nėra laiko net susitikti su draugėmis kavos puodeliui, nei kažkur pakeliauti. O vasara jau eina į pabaiga, bet tikiuosi šis mėnuo bus kur kas smagesnis, net penki draugių gimtadiniai artėja, mergvakaris, vestuvės. Bet tikiuosi rasti laiko Jums daugiau. Taip pat, artėja mano gimtadienis, gal šiek tiek leisiu žvilgtėlėti į jo pasiruošimą, nes turiu keletą įdėjų (jeigu įdomu leiskit man žinoti).
O štai liepa akimirksniu prabėgo ir baigėsi, vėl atkeliauju su pabaigtais produktais. Atrodo nieko labai neperku, bet kas mėnesį pastebiu kiek daug produktų pakuočių tenka išmesti. Mistika.




Pirmiausia, pakalbėkime apie veido odos valymo priemones.


Šį mėnesį kaip tik pabaigiau GARNIER Micelinį valomąjį vandenį, 400 ml. Tai turbūt dažniausiai perkamas micelinis vanduo, nes jo kokybė atitinka kainą. Jis puikiai nuvalo odą, įveikia ir vandeniui atsparų tušą, odos nesausina. Tik palieka šiokį tokį lipnumo pojūtį ant odos, bet nuvalytą odą aš visada dar nuplaunu vandeniu, ir tada oda būna švari ir gaivi. Be to, kaina yra nedidelė, apie 7 eur, nors dažniausiai jam dar taikoma akcija (Drogas, Eurokos), o tokio kiekio pakuotės užtenka tikrai ilgam. Miceliniu vandeniu veidą valau tik vakarais, todėl šią pakuotę naudojau kokius 4 mėnesius. 

Na, o rytais veidui visada naudoju prausiklį ar putas. Ir kaip tik dabar pabaigiau HIMALAYA HERBALS prausimosi putas su nimbamedžių ekstraktu, 150 ml. Man tikrai patiko šios prausimosi putos veidui, odą visada atgaivindavo, palikdavo švarią, švelnią, nedirgindavo akių, Be to, jos puikiai pašalina riebalų perteklių nuo odos, nekemša porų. Taip pat, sudėtyje esantis nimbamedis pasižymi antibakteriniu poveikiu. Prieš šias putas naudojau tokį pat prausiklį tik želė pavidalu, ir putos yra žymiai lengviau ir patogiau naudoti. Kaina labai nedidelė (apie 4 eur. vaistinėse) o užtenka labai ilgai, šią pakuotę naudojau apie pusę metų, ir nors produktas patiko, norėjau kuo greičiau pabaigti, nes tiesiog atsibodo tas pats kvapas kas rytą. Galbūt dar jį vėl nusipirksiu, bet dabar norisi kažko naujo. Tačiau jei ieškote nebrangaus, bet gero prausiklio veidui, pabandykite!



Toliau kalbant apie veido priežiūrą, sunaudojau CLINIQUE Moisture surge extended thirst relief, 15 ml. Tai gelinės konsistencijos, labai stipriai drėkinantis veido kremas. Jis man labai patiko! Oda iš karto tampa gaivi gaivi. Netgi šiek tiek atvėsinta. Kremas susigeria labai greitai, nepalieka lipnumo, kadangi yra visiškai neriebus. Odos nealergizavo. Be to, bekvapis! Tikrai labai geras, tiesa, jo kaina jau smarkiau kanda (15 ml, kaina 8 eur. Pilna pridukto pakuotė, 50 ml. 30 eur. Pirkti Douglas).


Dar sunaudojau paakių gelį BIODERMOS. Kremas lengvos tekstūros, šiek tiek šviesina paakius, juos drėkina, nedirgina odos, kadangi yra skirtas jautrios odos priežiūrai. Pastebėjau, kad kai atsikeliu užmiegotomis akimis, šis gelis tokį lengvą užmiegotų akių efektą nuima. Žinoma, čia tik mėginėlis, tad visiškai stiprią nuomonę susidarysiu tik išnaudojus pilną didelę pakuotę, nes mėginuko užteko tik savaitei. Ir kai jau ketinau kulniuoti į vaistinę nusipirkti pilnos pakuotės, sulaukiau žinutės iš Biodermos, kad štai šį gėrį laimėjau dovanų. Tai tuo labai džiaugiuosi. Įsigyti galite bet kurioje vaistinėje, kaina  apie 14 eur.


Sunaudojau LV  šampūną normaliems plaukams, 250 ml. Šampūnas visiškai be jokių kvapiklių, tad tinka odai, kurią įvairūs parfumai lengvai sudirgina, sudėtyje nėra silikonų. Tačiau nelabai man jis patiko. Plaukai tapdavo šiek tiek šiurkštesni nuo jo. Nors, plaukai ilgiau nesiriebaluodavo. Bet daugiau nemanau, kad šį produktą pirksiu (kaina apie 3 eur. Eurovaistinė).

Taip pat baigėsi  ir dar viena priemonė plaukams. Tai plaukų šukavimą palengvinantis purškiklis AVON. Pirmiausia nepatiko jo kvapas. Net nežinau su kuo palyginti. Tiesiog labai neskanus, lyg ne kosmetikos priemonės. Taip pat, priemonė sunkiai purškiasi įpusėjus, nes yra tirštos konsistencijos ir pradeda kištis. Bet plaukus šiek tiek suglotnindavo, šiek tiek mažiau pasipusdavo, įgaudavo blizgesio. Bet akivaizdžios ilgalaikės naudos nepastebėjau naudojant. Rašoma, kad purškiklis papildytas abrikosų ekstraktu ir taukmedžių sviestu, tačiau sudėtyje parašyti jie prie pabaigos, tad ne kažin kiek tų naudingų medžiagų jame ir yra. Antrą kartą nepirkčiau, bet nelabai ir gailiuosi įsigijusi, visgi jei neklystu, akcijos metu sumokėjau tik iki 2 eur.


Vienintelis sunaudotas kūno priežiūros produktas yra THE BODY SHOP Sviestmedžių kreminė dušo želė, 60ml. Visos TBS dušo želės man patinka, dėl jų nerealaus ir ilgai išliekančio kvapo. Pliusas tas, kad odos nesausina, ypač tokios sausos kaip mano. Šios želė sudėtyje jau pačioje pradžioje puikuojasi įvairūs aliejai, todėl nusiprausus nesukelia jokio tempimo jausmo, ją šiek tiek sudrėkina, kartais nusimaudžius odos net nepatepu kūno kremu. Bet visgi tai produktas, kuris greitai nuo odos nusiplauna ir nelabai verta mokėti tiek daug tik už dušo želę, tad kad ir kaip man patiktų Body Shop'o dušo želės, manau geriau investuoti į gerą kūno kremą, o ne pirkti brangias želes (šio mažylio kaina 3,5 eur. The Body Shop salonuose).


Ir paskutinis produktas, tai GUESS Girl Summer kvepalai, 50 ml. Na taip. Jie patys kvepia kaip tikra vasara, kurios šiemet pas mus taip ir nėra. Saldokas kvapas, bet neerzinantis, ant kūno ar rūbų neišsilaikantis labai ilgai. Sudėtyje citrusiniai vaisiai ir gėlės, todėl aromatas toks švelnus. Bet kaip jau minėjau ankstesniame savo įraše, kvapas greitai pabodo, jis nėra kažkuo unikalus. Prie šio kvapo daugiau negrįšiu.


Justina

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą