2017 m. rugpjūčio 31 d., ketvirtadienis

Gimtadienis! Akcentai pagyvinti šventei


Šį kartą pasidalinsiu su Jumis labai trumpučiu įrašu apie šventinius akcentus, kadangi prieš porą savaičių atšvenčiau savo 24-ąjį gimtadienį. Gimtadienį planuoti, pirkti smulkmenas, puošimo elementus, man visada yra smagioji dalis. Nes net paprasta šventė, mano nuomone, turi atrodyti gražiai. Ir nors oras nelepino, daug įdėjų teko atsisakyti dėl tarpais užeinančio lietaus, pasidalinsiu su Jumis keletu smulkmenų, kurios suteikia žavesio ir šventiškumo. Gaila, dėl prasto oro ir per skubėjimą, net gi nepadariau visų nuotraukų, kurias norėčiau jums parodyti. Gaila. Bet rodau tai, ką spėjau nufotografuoti iki susirenkant svečiams.

Kiekvienais metais mano gimtadienyje vyrauja tam tikros spalvos, šiais metais labai norėjau auksinės spalvos kaip pagrindinio akcento šventėje. Nors pačio aukso nemėgstu ir spalva tikrai nėra mano mėgstamiausia, bet šiemet tik apie ją ir galvojau. Tik auksas! Todėl stengiausi, kad šalia auksinės spalvos dar būtų tik balta ir rožinė.

Beveik viską, ko man reikėjo, radau vienoje internetinėje parduotuvėje (Partyinbox.lt)ją užtikau ieškodama dėžučių spragėsiams, kadangi pasirodo, nusipirkti dėžutes, reikiamos spalvos, nėra jau taip lengva. Mano džiaugsmui šiame puslapyje radau taip trokštamas dėžutes, su aukso detalėmis ir už prieinamą kainą (8 vnt. 2.15 eur.).  Indeliai kokybiški, lengvai išsilanksto, laiko formą, yra tvirti. Be to, labai elegantiški ir dailūs. Saikingai puošti taškeliais. Gal dėžutės kiek per didelės, nes visko privalgiusiems svečiams, tokios vienos pakuotės yra per daug. Spragėsius pasirinkau saldžius - šokoladinius ir karamelinius. Karameliniai savo spalva priminė aukso gabalėlius (spragėsiai iš didžiųjų prekybos centrų, kaina nuo 1-2 eur. už pakelį).


Būtent todėl, kad tik šioje parduotuvėje radau norimus indelius spragėsiams, pradėjau žiūrinėtis ką dar galiu joje rasti, iš susidaryto sąrašo. Ir tiesa ta, kad radau beveik viską!

Mažyčiai deimantukai auksiniais dangteliais - tai muilo burbulai. Maniau, kad tai bus labiau papuošimas, bet jie suteikė labai daug džiaugsmo šventės svečiams, burbulus panaudojom ir fotografuojantis.  O burbulai išsipučia tokie maži maži! Man labai patiko, ir atrodė mielai (vieno indelio kaina - 0,50 eur.).



Gaila, neturiu nuotraukų kuriose matosi šventiniai balionai, kurie buvo sukabinti. Maišant perlamutro auksinius balionus su baltais. Balionai taip pat iš šio internetinio puslapio. Čia balionų yra ypač didelis pasirinkimas, įvairiausių spalvų, ir kainos nedidelės. Kai balionų ieškodavau savo mieste, tinkamą atspalvį ir reikiamą kiekį rasti nusipirkti būdavo misija neįmanoma. Tad  labai pasisekė, kad radau norimas spalvas internete. O ir kaina žema (0,10 eur/vnt).

Auksiniai šiaudeliai pirkti Aliexpress'e, dabar jau nepamenu už kiek, bet manau kaina neviršijo 3 eur/20 vnt. Vienus šiaudelius auksiniais kaspinais pririšau, kaip visada, prie mažiukų putojančio vyno buteliukų. O kitus sudėjau į vazelę, kad svečiai, bet kada prireikus, galėtų pasiimti naują šiaudelį gėrimams. Auksinių šiaudelių radau ir internetiniame puslapyje, ir labai gražių, kurie man būtų labiau tikę, tačiau turėjau šiuos namuose ir nenorėjau papildomai išlaidauti.

Auksiniai skaičiai ,,24" puošti žėručiu pirkti gėlių parduotuvėje (1vnt. 0,70 eur.). Skaičiais ir 3 gėlėmis papuošiau tortą, nenorėjau jo perkrauti, tikslas buvo, kad skaičiai būtų pagrindinis akcentas ant torto, todėl jis labai paprastas. Žinau, kad šie skaičiai, ant metalinių vielučių, nėra skirti ir tinkami dėti į maistą, tačiau skaičius paruošiau taip, kad sąlyčio su maistu, kurį valgė svečiai realiai nebuvo (kotelius nardinant į šokoladą, sustingdant ir vėl keletą kartų pakartojant, kad būtų storesnis sluoksnis šokolado, taip viela nesiliečia su maistu.) O ir dalies, kurioje buvo įsmeigti skaičiai, svečiams nedalinau.

Visus saldumynus dekoravau su auksiniais akcentais. Kaspinai auksiniai iš audinių, kaspinų parduotuvės, kurios pavadinimo niekada negaliu įsiminti, Šiauliuose (bulvare).


Taigi, toks buvo mano auksinis gimtadienis. O aš tikrai žinau, kad kitam savo gimtadieniui tikrai apsipirksiu toje parduotuvėje, rekomenduoju ir Jums jeigu planuojate šventę, užmeskit akį, rasit tikrų stebuklėlių. O jei žinot daugiau tokių parduotuvėlių, kuriose galima rasti visko, ir kuriose perkate ruošdamiesi šventei, būtinai pasidalinkite su manimi komentaruose. Mielų niekučių niekada nebūna per daug!

Justina









Komentarų nėra:

Rašyti komentarą