2017 m. birželio 27 d., antradienis

SUMMER IN MY HANDS


Kvapai yra gana svarbūs mano gyvenime. Jų tiek daug pasaulyje ir pačių įvairiausių! Tad ir aš negaliu ilgai gyventi be kažkokio tai naujo kvapo. Ir kaip gali pradėti vasarą be naujų kvepalų? Kvepalų kolekcionavimą pavadinčiau netgi savo hobiu. Tikrai, jei galėčiau turėti kvepalų parduotuvę... 
Todėl nusprendžiau, jog atėjus vasarai, reikia atsinaujinti. Tad kodėl nepapildžius savo kolekcijos? Kodėl nepabandžius kažko naujo? Vieną vakarą mano akis patraukė Parfum Express nuolaida Versace Bright Crystal Absolu kvepalams. Žinojau, kad šie kvepalai yra populiarūs, juos daug kas mėgsta ir giria. Tad, o kodėl nepabandžius?


Dievinu šį buteliuką! Mažas kristalas telpantis rankose! O kaip atsirado šie kvepalai?

Pirmoji šių kvepalų versija - Versace Bright Crystal atnešė didžiulę sėkmę ir pasisekimą Versace kompanijai, todėl parfumeriai sugalvojo sukurti panašų variantą tik dar intensyvesnį ir stipresnį. Pati Donatella Versace teigia, jog šių kvepalų pilna kompozicija sukuria pilnus meilės kvepalus. O ko daugiau žmogui reikia, jei ne meilės? Versace Bright Crystal yra vieni populiariausių moteriškų kvepalų pasaulyje!


Skiriasi net ir kvepalų buteliukas - maniškis (Bright Crystal Absolu) daug ryškesnis, rožinė spalva tamsesnė nei pirmosios versijos. Be to, yra baltos ir pilkos spalvos puošybos elementų. Forma išliko tokia pat. Kas tas absolu??? Pasirodo Bright crystal kvepalų dvasia tapo pakylėta iki absoliuto! 
Dabar susigundžiau ir pirmąja versija - jau norisi palyginti kaip skiriasi kvapas.


Ir žinoma, kvapas... Ak, toks jausmas lyg gulėčiau vonioje, pilnoje gėlių... Ne kartą minėjau, jog mėgstu saldžiai gaivius kvepalus, na arba, gaiviai saldžius :) Tai šie yra būtent tokie! Vasariški ir super intensyvaus kvapo, tačiau galva neapsvaigsta, nes kvepalai daugiau gaivūs. Žinau, kad jeigu šiemet taip pat neturėsime vasaros, tai bent jau kvepėsiu kaip ji...

Viršutinės natos: Japoniškos citrinos, Granatai
Vidurinės natos: Lotosas, Bijūnai, Avietės, Magnolija
Pagrindinės natos: Gintaras, Muskusas, Raudonmedis

EDP 30 ml. Made in Italy
Pačiupau už 29 eurus!
O kvapas laiko iki 5 valandų!




~Gabrielė~


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą