2019 m. lapkričio 7 d., ketvirtadienis

Pabaigti produktai - Rugsėjis/Spalis

Kol nepradėjau rašyti kas mėnesį apie savo sunaudotus produktus, atrodydavo, kad tiek mažai visko naudoju ir sunaudoju. Bet pradėjus rašyti, pamačiau, kiek daug per mėnesį susikaupia tuščių pakuočių, kartais net pati nustembu. Džiaugiuosi, kad turiu išsiugdžiusi įprotį, visada sunaudoti vieną produktą iki galo ir tik tada nusipirkti ar prasukti kitą. Tokiu būdu namai neapsikrauna prasuktais buteliukais, kurių galiojimas pasibaigia iki sunaudojant. Tad visuomet viena dušo želė, vienas šampūnas, vienas kremas ir t.t. Šį kartą toks jungtinis dviejų mėnesių pabaigtų produktų įrašas, nes per visus kraustymąsis, remontus ir šimtus dėžių, užtruko, kol rugsėjo mėnesio tuštučius atradau, o paskui, kaip ir atėjo spalio pabaiga. Tad šį kartą gal kiek ilgiau. Skaitom! :)



DOUGLAS šešėliai - pieštukas (spalva Morning sun).  Labai gražūs šešėliai, paslėpti dangtelyje ir atsukus visada įsigėrę į kempinėlę, iškart paruošti naudoti. Išties patogūs, aš naudodavau kai norėdavosi suteikti blizgesio vokams, be jokių kitų šešėlių. Patiko. Manau, galima panaudoti ir kaip hailaiterį. Pirkau Douglas per išpardavimą gal už 2 eur. Dabar mačiau, kad kainuoja po 10 eur. Už tokią kainą tikrai nepirkčiau, bet su akcija mielai pakartočiau. 


DOUGLAS Volume Obsession blakstienų tušas. Gavau šį pernai advento kalendoriuje. Patiko. Klasikinis šepetėlis, bet labai gražiai padengia blakstienas, netrupa. Graži, didelė apimtis. Mielai kartočiau (Douglas, kaina 8 eur.).

LANCOME Hypnose blakstienų tušo miniatiūra. Patogus šepetėlis, gražiai dengia, ypač juodas. Patiko, bet nemanau, kad pirkčiau už tokią sumą. Šį gavau kažką pirkdama, didelio buteliuko kaina apie 30 eur.

KIKO skystas akių pravedimas - flomasteris. Nepatiko. Gan vandeningas, nebrėžia ryškios linijos. Ir plunksnelė nelabai patogi. Nekartočiau. Kaina apie 5 eur.



GARNIER micelinis vanduo, 100 ml. Anksčiau naudodavau ir patiko, bet kokius pusantrų metų nenaudojau ir nustebau, kad vis gi nelabai jis man. Anksčiau nepastebėdavau pašalinio kvapo, bet dabar man jo kvapas kaip nagų lako valiklio. Na tikrai. Galvojau, gal būtent su šiuo kažkas negerai,  bet parsivežiau porą butelaičių iš Italijos ir jo kvapas lygiai toks pat (Italijoje už didįjį butelį micelinio vandens sumokėjau ne pilnus 3 eur (be jokios akcijos), kai pas mus toks kiekis kainuoja  7 eur., tad nesusilaikiau neprigriebusi poros butelių). Šį pirkau pasiimti į kelionę, nes mažytis buteliukas, bet nelabai jis man patiko, lyginant su Bioderma, prie kurios esu pripratus, ir matyt šiek tiek išlepusi. Garnier man žymiai prasčiau nuvalo akis, visada palieka šiokius tokius juodus paakius. Ir dar tas kvapas... Tad kai sunaudosiu tuos, kuriuos parsivežiau iš Italijos, nemanau, kad dar pirksiu (mokėjau apie 2 eur su nuolaida).

URIAGE Water serum, 30 ml. Labai labai patiko. Buvau anksčiau naudojusi kelioninio dydžio šio serumo variantą, paskui iš to susižavėjimo pirkau šį didįjį. Man jis nerealus, veidas sudrėkintas, švyti, jokių pleiskanojimų. Pačios nuoširdžiausios rekomendacijos (Vaistinėse, kaina apie 13 eur.).


LOCCITANE valomoji veido kaukė.  Šį kaukė labai gražios žalios spalvos, tad trumpam pavirsti į Šreką. Kaukė turi grūdelius, tad lyg ir pašveičia odą. Kaukė visai patiko, veido oda bent laikinai paliko minkštesnė ir vizualiai švaresnė. Bet, panaudojus atsirasdavo tempimo jausmas, tad tas jau nepatiko ir produkto nekartočiau. Kaina 4.5 eur. salonuose.

NATURA lakštinė veido kaukė. Šią gavau vienoje iš grožio dėžučių. Kvepėjo žolelėmis, nelabai maloniai. Ir nepatiko. Labai šlapia. Tokia šlapia, kad varvėjo, o skysčio liko pilnas pakelis. Veido odai nesuteikė nieko, jokių pokyčių, tad nekartočiau.

DAY TOX juoda, nulupama kaukė. Ši valomoji, turėjo mažinti inkštirus ir t.t. Sąžiningai naudojant oda išties atrodo švaresnė, bet siaubingai sausina odą, tad nekartočiau. O ir nulupus jokių inkštirų neištraukia. Šią gavau pernykščiame advento kalendoriuje.




LOCCITANE Sos Hydratation plaukų kaukė, 50 ml. Šią užmačiau vos vieną kartą ir labai susidomėjau. Iš tikro patiko, plaukai buvo švelnesni ir puresni. Ar drėkino tai sunku pasakyti, nes plaukai nėra stiprioji mano pusė ir jie tikrai labai sausi. Bet bent trumpam pagražino. Nepaliko didelio ir wow įspūdžio. Gaila tai, kad labai greitai susinaudojo, o buvo nepigi (mokėjau 7 eur su nuolaida, jei neklystu pilna kaina 11-12 eur.).

MACADAMIA Flawless Cleansing Conditioner, 250 ml. O šitas wow. Plaukai minkštesni, labiau blizgūs ir lygesni. Minusas tas, kad ir riebaluodavosi greičiau. Ir ilgai naudojant efektas vis silpnėjo, bet pradžioje buvau tiesiog įsimylėjusi. Pirkau iš Membershop, tai kainavo juokingai mažai, gal apie 10 eur. kai tikroji jo kaina gerokai virš 20. Jeigu rasiu pirkti, šį būtinai po kurio laiko pakartosiu.

BATISTE sausas šampūnas. Šis kelioninio dydžio mažylis originalaus kvapo, to, kuris man mažiausiai patinka. Pirkau irgi pasiimti į kelionę, bet štai užteko visai vasarai ir rudeniui. Stengiuosi sausus šampūnus naudoti kuo rečiau, nes pastebėjau, kad plaukai šiek tiek pasausėja. Bet savo darbą atlieka puikiai ir Batiste išlieka mano mėgstamiausiu sausu šampūnu (kaina aie 2 eur.).

H&M sausas šampūnas. Šis mažylis irgi nustebino. Tikrai patiko, skaniai kvepėjo, bet šiek tiek sunkiau buvo įmasažuoti į plaukus nei Batiste. Šampūnui nėra priekaištų. Na tik kaina, be nuolaidos apie 4 eur, už tokį mažą kiekį! Tad pirkau per išpardavimą, gal už 1.50 eur.




BIODERMA dušo aliejus, 200 ml. Ah, labai man jis patinka, švelniai, vos vos putoja, švelniai prausia odą. Net drėkina. Patinka labai ir tai jau ne pirmas buteliukas, bet šį kartą pastebėjau, kad atsirado bėrimas ant nugaros, tad imu mastyti ar tik ne nuo šio prausiklio. Tad dabar pakeitus prausiklį stebėsiu ar čia šio aliejaus buvo kaltė, ar neteisingai apkaltinau. Nes šiaip patinka jis man. Kaina apie 6 eur.

THE BODY SHOP mėtinių ledinukų kvapo kūno losjonas, 250 ml. Susižavėjau kvapu. Bet paskui būtent dėl jo ir norėjau kuo greičiau išbaigti. Mėtas mėgstu, bet šis losjonas taip įkyriai, saldžiai kvepėjo, na tikrai, kaip saldainiai, kad erzino. Ir kvapas išlikdavo ilgai, tad ne ne ne. Plius nepatiko vėsinamasis efektas. Nes nusimaudžius man visada šalta ir kai dar losjonas vėsina yra nemalonu. Tad tikrai nekartočiau, o ir efektas drėkinimo man per silpnas (kaina apie 10 eur.)


LOCCITANE rankų kremas, 10 ml.  Kvepėjo švelniai rožėmis, drėkino ir minkštino rankas. Šis Valentino dienos leidimas ypač gražus. Ne paslaptis, kaip mėgstu Loccitane kremukus rankoms, šis ne išimtis. Tobulas. Tiek kvapas, tiek poveikis. Kaina apie 3 eur.

LOCCITANE taukmedžių kūno aliejus. Labai mažai to aliejaus, bet labai malonus odai, greitai susigeria, skaniai kvepia. Odą dailiai pablizgina. Puikus, bet per brangus.

Štai ir viskas, visas kalnas tuščių buteliukų, net šiek tiek gąsdina. Kiek gi daug šiukšlių išmetimui. Ech, vis gi kosmetika yra silpnybė ir to malonumo nusipirkti naują priemonę labai sunku atsisakyti. Tad labai ekologiška turbūt greitu metu nepaliksiu ir kosmetikos namuose nepradėsiu gamintis. O gal Jūs gaminatės ir galit pasidalinti, kaip namuose gaminta kosmetika veikia ir ar pasiteisina? Papasakokit :) O aš sakau, iki ir iki kitų susitikimų.

JUSTINA

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą