2019 m. gegužės 15 d., trečiadienis

Pabaigti produktai. Balandis

Labas labas, mielosios!
Kaip visad pavėluotai ateinu su tuo pabaigtukų įrašu. Nežinau, nesigauna man taip šauniai, kaip Gabrielei, įrašą paskelbti mėnesio pradžioje. Ah, na tikrai, pažadu pasitaisyti! Šį kartą nemažai turiu ką parodyti, tad net susimasčiau kiek daug šiukšlių, plastiko kas mėnesį keliauja į šiukšlyną... Papasakokit, kaip jums sekasi su šiukšlių rūšiavimu, plastiko mažinimu ir t.t.?  Reikia pasitaisyti man ir čia!
Na, o dabar, žiūrim? :)


 L'OCCITANE  Divine šlamučių veido kremas, 8 ml. Nepatiko kremo kvapas ir suteikiamas pojūtis,  nes jis ilgokai jaučiasi ant odos, nesusigeria greitai. Ir nelabai kažkokį efektą mačiau, nieko neypatingas. Tad nekartočiau. Bet labai miela pakuotė (įsigyti Loccitane salonuose, 8 ml. kaina 8 eur.).

L'OCCITANE Aqua Reotier veido kremas, 8 ml. O štai šis, gelinės konsistencijos veido kremas - želė patiko. Akimirksniu duoda tokį gaivos pliūpsnį, wow. Išties, labai maloni tekstūra, susigeria greitai, net šiek tiek vėsina. Naudojant kremą tikrai jaučiasi, kad oda drėkinama. Šiek tiek gailiuosi, kad kremuko nepasilikau vasarai, kada lauke karšta, manau, tada būtų labai malonu odai. Galbūt teks įsigyti tokį ir vasarai! Kvapas neypatingas, toks primenantis vyriškos dušo želė, tad galėtų būti bekvapis ir būtų tobula! (Loccitane salonuose, 50ml/28 eur.)

BIOTHERM Blue Therapy Red Algae Uplift, 10 ml. Šiaip kremas skirtas stangrinti veido odą, gal aš jam dar ir per jauna, nes jokio stangrinimo nepastebėjau. Pati kremo konsistencija maloni, greit susigeria. Kremas švelnios rožinės spalvos, tad oda atrodo gyvybingesnė, skaistesnė, tad ši dalis patiko. Bet nepatiko, kad jautėsi toks nemalonus alkoholio kvapas. Tačiau visumoje, tikrai nepirkčiau, bent dar ne dabar, tuo labiau, kad kaina jo yra sunkiai įkandama (Douglas, 50 ml/70 eur.).

ANNAYAKE Ultratime serumas, 7 ml. Dar viena priemonė, kuriai ko gero esu per jauna. Tai stangrinamasis veido serumas. Vėl gi, nepastebėjau jokio poveikio, galbūt tiesiog per trumpai naudojau, arba nėra ko dar ir stangrinti :) Serumas bekvapis, susigeria labai greitai, oda švelni, bet nepirkčiau, nes jo kaina kaip beveik mėnesio buto nuoma (Kristiana, 30 ml / 99 eur.)

BIODERMA Sensibio Eye, paakių kremas, 15 ml. Šį naudoju jau kelintą kartą, man patinka, paakius drėkina, šiek tiek pašviesina, greitai susigeria ir yra lengvas, bekvapis. Oda jaučiasi komfortiškai, o to paakių zonai man pilnai ir pakanka.  Ko gero, pabaigusi dabartinį kremą, vėl grįšiu prie šio (įsigyti vaistinėse, kaina apie 13 eur.).



DOUGLAS drėkinamoji kaukė, 12 ml. Kvepia kaip skalbimo milteliai, kas yra didžiausias minusas. Šiaip irgi naudoju jau kelintą kartą, nes po kaukės oda gaivi, švelni. Patiko lengva tekstūra ir labai atgaivina odą po sunkios dienos (Douglas, apie 3 eur.)

GREEN FEEL'S intensyviai drėkinanti veido kaukė, 10 ml. Šį labai patiko, oda jau tokia minkšta buvo! Išties jautėsi, kad oda sudrėkinta, tik labai gaila, kad tas poveikis ir buvo vos iki kito ryto. Bet pasilepinti ryte ir visą dieną džiaugtis poveikiu irgi visai neblogai. Kvepia kaukė skaniai bet vėl gi, aš labiau už bekvapius produktus. Bet bent neerzino. Šią kaukę laimėjau viename konkurse, bet manau, kad įsigysiu ir pati.



THE BODY SHOP braškių blizgesio suteikiantis šampūnas, 60 ml ir kondicionierius 60 ml. Abi priemonės patiko. Naudojau kartu ir keista, bet pabaigiau irgi kartu. Plaukai išplauti šiomis priemonėmis buvo labai minkšti ar labiau žvilga nepastebėjau, bet paklusnesni ir gražesni tai tikrai. Kas yra šioks toks minusas, kad su šiuo šampūnu ir balzamu, plaukai man susiriebaluodavo greičiau nei įprastai. Bet kvapas atperka viską - kvepia guminukais, bet jau taaaaip skaniai. Šį kartą vėl kondicionierius kvepia skaniau. Bet čia visada taip. Išties, Body shopo priemones perku kartais vien dėl puikių jų kvapų (The body Shop salonuose, arba internetu, kaina po 3.5 eur.)



DOUGLAS Style&Shine argano plaukų aliejus, 50 ml. Nieko ypatingo, bet ir nieko blogo. Plaukų nesuriebaluodavo, o jie tapdavo švelnesni, gerai išsišukuodavo. Bet vizualiai vaizdo plaukų nepagerindavo. Aliejus taupiai naudojosi, net jis man atsibodo ir pradėjau laukti, kada gi pasibaigs. Dar nepatiko kvapas, jis toks šleikščiai salsvas. Nekartočiau (pirkti Douglas, kaina apie 9 eur. bet šiuo metu nebemačiau prekyboje).

MARKS&SPENCER dušo želė, 100 ml. Šią gavau dovanų per Kalėdas. Su dušo želėm taip yra, kad jos nelabai kada nustebina. Tai taip ir su šita. Tiesiog gerai putoja, odos lyg ir per daug nesausino, o kvepėjo labai skaniai - kokosais. Tik labai nepatogu maudantis naudoti tokias priemones, kurios turi atsukamą kamštelį. Drėgnomis rankomis labai sunku sugraibyti.




THE BODY SHOP migdolų ir medaus rankų kremas, 30 ml. Patiko. Ir kvapas ir efektas. Šiaip TBS rankų kremai niekada nenuvilia, tad puikus ir šis, ypač tokioms sausoms rankoms, kaip mano. Puikus! (The body shop salonuose, kaina 6.90 eur.)

THE BODY SHOP kanapių rankų kremas, 30 ml. Mano topų topas. Tiesiog nepakeičiamas, kai rankų oda ypač sausa, suskilinėjusi iki žaizdelių ir kai jau niekas kitas nepadeda. Super. Tad naudoju jau nežinia kelintą pakuotę. Bet ne ištisai. Tik kai jau oda labiausiai problematiška. O kremas sutvarko jas per porą dienų. Tikrai rekomenduoju pabandyti, jei kenčiat nuo sausų rankų. Tik turiu įspėti, kad kvapas jo nelabai malonus (The body shop salonuose, kaina 6.90 eur).

L'OCCITANE taukmedžių rankų kremas, 10 ml. Šis irgi puikus, rankas palieka švelnias ir nepalieka lipnumo. Vėlgi, naudoju tikrai ne pirma pakuotę ir tikrai dar naudosiu ateityje. Didžiausi pagyrimai tiek Loccitane, tiek The body shopo kremams, už patogias pakuotes, nes tokios - minkštos, leidžia iki paskutinio lašelio išnaudoti priemonę. (Loccitane salonuose, kaina 3 eur.).

VIX nagų lako valiklis, 50 ml. Apie šį neko gero labai negaliu pasakyti. Pirkau kažkada, kad nusitirpinčiau gelinį laką, taip ir užsiliko, o dabar pamiršusi nusipirkti normalų nagų lako valiklį išnaudojau ir šį. Laką nuvalo, viskas gerai. Bet jau tas kvapas... Man iš karto pradeda dirginti plaučius ir norisi kosėti. Tad ne ne, tikrai daugiau šių nepirksiu (pirkau ko gero viename iš prekybos centrų, gal MAXIMA? kaina tikrai iki euro).


MAXFACTOR antakių gelis. Šis buvo skaidrus, susipurvinęs jis yra nuo antakių šešėlių. Visai patiko, viskas su juo gerai, patogus ir šepetėlis ir antakius išlaiko formoje iki nuvalymo. Nėra prie ko prikibti. Gal tik esu labiau pripratusi prie gelių su spalva, tad šis man kitoks, bet patiko. Tik labai didelis kiekis, tad naudojau kokį pusę metų. Labai taupus (Eurokos, Drogas, apie 9 eur.).

DOUGLAS skystas akių pravedimas. Flomasterio tipo laineris. Kai aš ji pirmą kartą atidariau, nustebau, kad kiek storoka plunksnelė ir bus nepatogu, storai brėš, bet likau nustebinta. Tikras atradimas man šis. Brėžia iškart tikslią, ryškią liniją. Labai patogus naudoti. Priemonė puikiai išsilaiko, niekur nenutrupa ir net kiek paverkus nenubėga. 10 balų.(Douglas, 9.99 eur.)

L'OREAL skystas akių pravedimas, mėlynas. O štai šis nepatiko, nes labai toks vandeningas. Brėžia ne ryškią liniją, o tokia paplaukusią ir reikia keletą kartų brėžti ant viršaus, kad butų vientisa, graži linija. Tad tikrai nekartočiau. O kas liečia spalvą, tai mėlyna, bet tamsi, graži (Eurokos, drogas apie 13 eur.)



ISADORA vokų šešėlių paletė (Nr 59 Creamy nudes). Paletę sudaro penkios spalvos. Su šia atsisveikinu, nes guli nebenaudojama, savo jau atitarnavo. Sunaudojau pagrindines spalvas, tik pora liko vos panaudotų, bet atsisveikinu.  O ir atspalviai i violetinę, tad nelabai man tinka. Bet gan kokybiški šešėliai, nebirūs, gerai laikydavosi, tikrai patiko (Douglas, kaina apie 27 eur.).


REVOLUTION (ICONIC 2) šešėlių paletė. Paletė panaudota, bet taip ir nepabaigta. Tiesiog atsisveikinu, nes nėra prasmės man ją laikytis, nes niekada nenaudoju, o spalvos yra identiškos manąjai URBAN DECAY paletei. Tad nėra prasmės turėti dvi tokių pat atspalvių paletes. Patys šešėliai buvo geri, laikydavosi gerai (su baze). Jie šiek tiek birūs, bet kas man labiausiai nepatiko tai kvapas. Žinot, toks pigios, prastos kosmetikos. Nežinau kodėl, bet tokio kvapo brangi kosmetika neturi. Tikrai nemalonus kvapas (Eurokos, Drogas, kaina apie 7 eur.)



JUSTINA

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą