2018 m. birželio 28 d., ketvirtadienis

Mintimis ir kvapais į Maroką: THERME MARRAKESH kūno sviestas



Sveikos mielosios! Džiaugiatės vasara? Saulės vonios yra puiku, bet nuo jų labai išsausėja oda. Todėl nepamirškite rūpintis savąja, vasarą ji reikalauja žymiai daugiau dėmesio :) !
Pradėkim nuo to, kad mano kūno oda labai sausa, šiurkšti ir reikalauja nuolatinio drėkinimo bei maitinimo. Na nepasisekė. O vasaromis ypač, nes atrodo, kad oda palieka dar kelis kartus sausesnė. Iš tiesų niekada net neišeinu iš namų, nepasitepusi kūno sviestu ar kremu, nes kojų oda net pleiskanoja. Todėl  visada vasarą naudoti linkusi esu riebius kūno sviestus, o ne lengvus kremus ar losjonus. Nes pastarieji tiesiog neveikia. 
Ilgą laiką mano ištikimiausi odos draugai buvo Body Shopo sviestai, nes jie tokie riebūs, kad tobulai tinka sausai odai. Bet per tiek metų jau visi išbandyti, kvapai jau atsibodę ir tikrai norisi kažko naujo. Ir galiausiai į mano rankas pateko štai šis, THERME kūno sviestukas. Ar apdovanosim jį plojimais?

Internetinėje parduotuvėje Medexy.lt išsirinkau kūno sviestą iš Marrakesh kolekcijos. Paskui šiek tiek išsigandau, nes saldūs, prieskonių kvapai pradeda ilgainiui erzinti. Bet, mane kažkodėl labiausiai sužavėjo jų pakuotė ir gal slaptas noras nukeliauti į Maroką. Ir štai, į namus atkeliavo jis - Maroku kvepiantis kūno sviestas. Ir mano laimei, kvapas toks švelnus ir malonus, vos salstelėjęs, primena gėles, o ne aštrius prieskonius. Pasitepusi kūną, vis ranką keliu prie nosies. Kvapas labai patiko! O ir išsilaiko ilgai. Iš vakaro nusimaudžiusi ir išsitepusi kūną, ryte atsikeliu pataluose, švelniai kvepiančiais gėlėmis. Na ir kaip nesidžiaugti, jei rytas prasideda tokiu puikiu aromatu?
Didžiausias pliusas šio Therme kūno sviesto yra jo veiksmingumas. Turbūt visos sausaodės supras, ką reiškia iš vakaro nusimaudžius ir išsitepus kremais, ryte pabusti jau išsausėjusia, pleiskanojančia oda. Na man taip labai dažnai būna su įvairiais kremais. Ir PAGALIAU atradau dar vieną priemonę, kuri suteikia norimą efektą. Atsikeliu ir galiu eiti į darbą, pamiršusi kūną išsitepti kremu! Išties tai tikrai retenybė, tad didžiausi pliusai šiam sviestui! Ir ko gero, migdolų bei argano aliejams, esantiems kremo sudėtyje. 


Oda po sviesto netgi šiek tiek spindi - ne, jame nėra blizgučių, tiesiog visas tas aliejus pablizgina odą. Ir kaip gražiai pabrėžia įdegį!
Sviesto konsistencija tirštoka, klampi. Tokie man patinka labiausiai, nes skystų, bėgančių kremų nemėgstu. Įmasažuoti į odą lengva, gražiai pasiskirsto, nors  pats kremas nesusigeria visiškai labai greitai, palieka tokį jaučiamą slidumą, gal net šiek tiek lipnumą. Bet oda po kremo tikrai žymiai minkštesnė, švelnesnė ir svarbiausia nepleiskanoja. Kas tikrai nustebino, kad net ir po paros laiko oda nepradėjo pleiskanoti. Tai plojimai sviestui! 

Iš tiesų, su šiuo produktu pirmą kartą išgirdau apie šią firmą. Ir labai gaila, kad tik dabar, nes išbandžiusi vieną produktą, norsi dar, dar ir dar. 
Pagirti noriu ir pačia parduotuvę, na kaip man gražiai išdėstytos visos THERME produktų kolekcijos - pagal šalis. Ir taip skoningai, mielai, toks Instagraminis stilius. Taip ir norisi dar kartą apsilankyti. Žvilgtelėkit ČIA

Beje, su kodu kniustyte15 visą mėnesį Medexy.lt gausite 15 proc. nuolaidą! Skubėkite pasinaudoti puikia nuolaida ir įsigykit sau dovanų!
O jei kažką bandėte, nesikuklinkite, pasidalinkite atradimais! Bučkis!

JUSTINA


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą