2018 m. birželio 11 d., pirmadienis

Pabaigti produktai. Gegužė

Labas! Ir šį kartą jau sveikinuosi kai už lango vasara. Pagaliau šiltus rūbus galima paslėpti ir dėvėti sukneles ir sijonukus. Vis pasvajoju apie atostogas, kaip būtų gera, kokią savaitėlę praleisti prie jūros... Bet darbų daugiau nei paroje valandų ir viską reikia suspėti, tad atostogos tik pasvajojimui. O kokie jūsų vasaros planai?Gal atostogausite, dirbsite, savanoriausite? Pasipasakokit! :) 

O dabar apie tai, ko čia ir susirinkom. Keistai mažai tų produktų sunaudojau, bet tiesa ta, kad daugelis kosmetikos priemonių baiginėjasi, tad kitą mėnesį, turbūt jų bus tiek, kad atsibos ne tik jums skaityti, bet ir man apie juos rašyti. Nes atrodo, kad baiginėjasi viskas! Bet labai dažnai taip būna, kad viskas baigiasi vienu metu. Tad bus proga atsinaujinti kosmetinės turinį!
O ką sunaudojau per gegužę, žiūrim apačioje!



URIAGE  Eau Thermale paakių kremas, 3 ml. Tai tik mėginukas, bet naudojau ganėtinai ilgai - dvi savaites ar net šiek tiek ilgiau. Pats kremukas labai lengvas, toks labiau kaip gelis, nėra jokio riebumo, įsigeria labai greitai ir oda jaučiasi sudrėkinta. Priemonė bekvapė, odos nedirgina. Rašoma, kad turėtų ir šviesinti paakių odą, bet visgi to nepastebėjau. Tačiau dėl malonios tekstūros ir drėkinimo mielai nusipirkčiau ir pilną pakuotę (galite įsigyti vaistinėse, kaina apie 13 eur.).


BIODERMA Hydrabio Serum, 5 ml. Mano labai mėgiama priemonė, dėl savo ypatingo lengvumo. Ypač kai taip karšta, tai veido odą labai malonu patepti tokia neriebia, lengva priemone. Serumas intensyviai drėkina veido odą ir jaučiamas toooks gaivumas. Na labai man patinka, sunaudoju jau kelintą mėginuką, turbūt pats laikas būtų įsigyti pilną pakuotę (įsigyti vaistinėse, kaina apie 18 eur.).



NYX Hot Singles akių šešėliai. Tai buvo pilkšvos spalvos (spalva: Over the taupe) šėšėliai ir naudojau aš juos antakiams, o ne vokams. Irgi ne pirma pakuotė būtent šių NYX šešėliukų ir man labai patinka, nes kaina nedidelė, o spalvos labai stipriai pigmentuotos. Tikrai kokybė Wow. Ir pasiskirsto gražiai, lengvai ir nenusitrina dienos eigoj. Puikūs! (įsigyti Douglas, kaina apie 3 eur.).


NYX  juodas akių pieštukas. Na iš jo likęs tik mažas galiukas, tad atsisveikinu. Vėl gi, perku jau kokį 4 kartą, ir tai tikrai vienas mylimiausių pieštukų akims, nes jis minkštas ir neskauda brėžiant. Netepa vokų, nenusitrina dienos eigoj. Ir pigus ir geras. (Douglas, kaina apie 3 eur.).

ESSENCE All About Matt riebalų perteklių sugeriantys popierėliai. Kas nežinot kas tai per daiktas, tai tiesiog maži plono popieriaus lapeliai, kurie sugeria riebalus nuo veido odos. Visos riebiaodės ko gero yra išbandžiusios tokio tipo sugeriamąją popierių ir jį pamėgo. Iš tiesų labai gerai visą riebaliuką pašalina, ypač kai būna karšta, veidas visgi pradeda šiek tiek blizgėti. Tai labai patogų su popierėliais, kadangi juos visada gali nešiotis ir paprasta naudoti - tik priglausti prie blizgančios, riebaluotos odos ir viskas. Pakuotėje 50 vnt. Ir aš šią pakuotę naudojau visą amžinybę - ko gero daugiau ne metus. (įsigyti Drogas, Eurokos, kaina apie 3 eur.).


BIODERMA Atoderm Mains&Ongles rankų kremas, 50 ml. Apie šį rankų kremą esu kalbėjus jau net keletą kartų, labai neblogas, jei rankos nėra pernelyg sausos ar suplyšusios, tai pats tas. Nes pasitepus kremu rankos jaučiasi sudrėkintos ir nesinori kas 10 minučių teptis vėl (įsigyti vaistinėse, kaina apie 6 eur.).

Douglas Les Delices lūpų balzamas. O čia tai visiškas nesusipratimas. Kankinausi ir naudojau, bet vistiek sunaudojau mažiau nei pusę ir metu lauk. Nes... jis limpa. Ir taip bjauriai, kad labai erzina. Nesu turėjusi jokios kitos priemonės kuri taip liptų. Labai nemalonu. Tad atsisveikinu ir nerekomenduoju (Douglas, kaina apie 3 eur.).



FITO KOSMETIK plaukų kaukė, su dilgėlių ekstraktu, 155 g. Man patiko, plaukai po jos būdavo švelnūs ir paklusnūs, neriebalavo. Kvapas puikus, sudėtyje begalė įvairiausių aliejų. Ant pakuotės rašoma, kad tai 100 proc. natūralus produktas, neaišku kiek tai tiesa. Bet kaukė plaukams tikrai nebloga (kaina apie 2 eur.)


FITO KOSMETIK plaukų aliejus, stimuliuojantis plaukų augimą, 155 g. Šią priemonę reikia įmasažuoti į plaukų šaknis ir tik tada nuskalauti vandeniu. Priemonė kažkodėl vadinasi aliejumi, tačiau jo konsistencija kaip plaukų kaukės - tvirta. O kalbant apie poveikį, aš nepastebėjau jokių pokyčių. Na bent plaukų neriebalavo. Tad nepirkčiau, nes nepastebėjau jokio efekto (kaina apie 2 eur.).

Štai ir viskas. Tik tokia nedidelė krūvelė pabaigtukų. Iš tiesų, labai senai pirkau kažką naujo, vis turiu priemonių šiek tiek į priekį, kad net pasiilgau to apsipirkimo, naujų pakuočių atidarymo... Kažkaip smagu rankose laikyti naują kosmetiką. Jums taip nebūna? :)

JUSTINA


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą