2018 m. vasario 6 d., antradienis

Pabaigti produktai. Sausis.

Pagaliau, pagaliau, galiu atsisveikinti ir išmesti per mėnesį sukauptas "šiukšles". Atrodo netrukdo tas maišelis su tuščiomis pakuotėmis, bet kažkaip erzina, norisi kuo greičiau atsikratyti ir, kad namuose nebūtų tokių nereikalingų daiktų. Nors nelabai ką čia atsikratysi, greitai jų vietą užims jau šį, vasario mėnesį, pabaigti produktai.

Tikiuosi Jums tokie įrašai yra naudingi ir atrandate produktus, kuriuos pamilstate. Arba kaip tik išvengiate netikusio pirkinio. Man patinka tokie mergaitiški plepalai. Bet šį kartą labai trumpai, tad skaitom! :)





CLINIQUE Moisture Surge Overnight Mask drėkinamoji naktinė kaukė veidui. Tai viena tų kaukių, kurių nereikia nuvalyti, tiesiog užtepi ir ji susigeria kaip kremas. Ir ši tiesiog WOW.  Nerealiai gaila, kad pasibaigė, nes drėkina veido odą labai intensyviai, iš ryto oda tokia švelni, net švytinti, jokių išsausėjimų. Rezultatas labai greitai pastebimas. Ir kol kaukę naudojau, jokių problemų su veido odos sausėjimu nebuvo, tad tikrai gaila, kad produktas baigėsi, bet kadangi kaukė tikrai brangi  (Douglas,  apie 35 eur.)  nemanau, kad greitu metu vėl įsigyčiau. Gaila. Bet tikiuosi ateityje ji dar atsidurs mano rankose.


BIODERMA Sensibio H2O micelinis, valomasis vanduo, 250 ml. Mano (ir ko gero daugelio jūsų) mėgstamiausias valomasis vanduo, ilgą laiką naudojant, pastebimai mažiau problemų su veido oda. Puikus draugas jautriai veido odai. Neturiu ką pasakyti blogo, o daug gero apie jį yra senesniuose įrašuose (atskiras įrašas, jeigu įdomu,  Čia). Įsigyti vaistinėse, kaina apie 10 eur.






L'OCCITANE EN PROVENCE taukmedžių rankų kremas, 30 ml. Ne paslaptis, kad šio gamintojo rankų kremai vieni mano mėgstamiausių. Šis irgi puikus, žymiai riebesnis už daugeli kitų, todėl šaltuoju sezonu, tikras pagalbininkas sausėjančioms rankoms. 10 balų už maitinimą. Rankos tampa švelnios ir malonios. Kas man nelabai patinka, kad ilgai naudojant, būtent šio kvapo priemonės pradeda šiek tiek erzinti, nors iš pradžių kvapas labai malonus (įsigyti L'occitane salonuose, kaina apie 8 eur.).



DOUGLAS Essential drėkinančios pirštinės. Jos apsimauna kaip paprastos pirštinės ir 15 minučių tenka laikyti įkišus rankas. Man nepatiko. Beveik jokio efekto, pasitepus rankas kremu rezultatas geresnis ir ilgiau išlieka, nei po šios kaukės. Ir, kad būtų kažkoks stiprus drėkinimas irgi nepasakyčiau. Na dar ir pats procesas man nelabai malonus, laikyti rankas ilgai ir drėgnai, su čiužančiais maišeliais, kažkaip nemalonu. Tai šių nepirkčiau, kaina pakankamai didelė, o rezultatas nelabai matomas (Douglas, kaina apie 5 eur.). Kadangi jas gavau advento kalendoriuje, tai buvo įdomu išbandyti, bet džiaugiuosi, kad pati nepirkau.



BATISTE Original sausas plaukų šampūnas, 50 ml.  Kad ir kiek išbandyčiau sausų šampūnų, vistiek neradau nieko geresnio už Batiste. Ir nesvarbu, kokio kvapo, jie visi tobuli. Miltelius lengva įmasažuoti ir jie tampa nepastebimi ant plaukų, o plaukai atrodo švarūs ir purūs. Puikiai sugeria riebalus. Patinka. 


BIOSILK Silk Therapy Original, 15 ml. Šis šilko serumas plaukams, kad ir koks mažiuliukas, jo užtenka labai ilgam, kadangi ant plaukų uždėti pakanka labai mažo kiekio. Kvapas puikus, neerzinantis, plaukai žvilga, švelnūs, jų neapsunkina, o kai naudoju prieš džiovinant džiovintuvu, suteikia kažkokį net tiesinantį efektą. Aš jo nenaudoju kas kart išplovus plaukus, nes naudojant nuolat, efektas mažiau pastebimas. Bet kartais tai man jis tobulas. Aišku, tai nėra gydomoji priemonė, plaukus pagražina tik tam kartui. Bet vistiek labai patinka (įsigyti, Drogas, Douglas, kaina apie 5 eur.).



MACADAMIA Nourishing Moisture drėkinamasis, maitinamasis šampūnas sausiems plaukams, 100 ml. Kvapas - tobulas. Rezultatas - nelabai. Jis man labai apsunkino plaukus ir jie greičiau riebalavosi. Taip, plaukai gražesni, labiau blizga, bet nėra to tokio purumo. Ir erzina tai, kad greičiau susiriebaluoja, nepatogu. Tad šios linijos daugiau nepirksiu, o grįšiu prie Macadamia Natural Oil (klasikinė pakuotė), nes ši linija, mano plaukams tinka žymiai geriau ir plaukų neapsunkina (įsigyti Cascada, kaina apie 8 eur.).

MACADAMIA Nourishing Moisture plaukų kaukė, 30 ml. Šį man patiko, plaukus lengva iššukuoti, jie žvilga, labai minkšti ir švelnūs. Kvapas, kaip ir šampūno, labai malonus. Suteikia sveikesnių plaukų efektą. O kas man nepatiko, tai pakuotė. Kaukės užtenka kokiems 6 kartams, bet ją tenka laikyti pradarytą, išsispausti šlapiomis rankomis. Nepatogu. Tiesiog.  Kai kiekis (30 ml) nėra jau toks mažas, galėtų būti kaukė ir tubelėje ar bent atsukamoje pakuotėje (įsigyti Cascada, kaina apie 6 eur.).


Na ir išmetu šiuos ESSENCE lūpų balzamus/dažus, net nežinau kaip pavadinti, kadangi jie spalvos priduoda minimaliai. Vieną gavau kartu su žurnalu, kitą pirkau uždėti ant lūpų pieštuko. Tačiau jie visgi ir liko tokie nenaudojami, tad manau neverta laikyti kažko, ko nenaudoju. Pliusas, kad jie tokie drėkinantys, kaip lūpų balzamai, bet visgi man patinka kai suteikia spalvą. (pirkti Eurokos, kaina iki 3 eur.).

Taigi tiek tų tuštučių. Tikiuosi Jums patiko, ir susitiksime kituose įrašuose. Bučkis!

JUSTINA








Komentarų nėra:

Rašyti komentarą