2017 m. lapkričio 3 d., penktadienis

Bio2you - ekologiška bei organinė kosmetika


Šiandien norėčiau supažindinti jus visas su Bio2you kosmetikos gaminiais. Nežinau ar esatę ką nors bandę, tačiau man šis ženklas buvo kiek pamirštas. Tiesą pasakius, buvau bandžiusi vieną produktą - dušo žėlę su greipfurtais. Ir labai apsidžiaugiau, kuomet gavau galimybę išbandyti ir daugiau šio ženklo gaminių. Taigi su kuo susidraugavau?
Pirmiausia kas ta bio2you? Tai visiškai organinė bei ekologiška kosmetika! Be to, tai dar vienas prekinis ženklas gaminamas kaimyninėje Latvijoje, tačiau užkariavęs daugybę moterų visoje Europoje. Ši kosmetika yra labai labai natūrali ir jei jūs mielosios už natūralumą, rinkitės bio2you!



Šį kartą išmėginau plaukų šampūną, plaukų kaukę ir rankų darbo muilą.


BIO2YOU vynuogių kvapo muilas. Kvapas visada paperka pirmiausia - kvepia kaip vynuogių saldainiai, kuriuos kažkada teko valgyti dar vaikystėj,  o skonį ir kvapą pamenu lyg šiol. Nerealus! Tokio tipo muilai yra mano mėgstamiausi, nes jie visada kvepia nuostabiai, rankų odos nesausina, o dar ir nepaprastai gražūs ir spalvoti. Šis ne išimtis. Muilas švelniai putoja, nuplauna švariai, o dar ir papuošia vonios kambarį savo spalvomis. Be to, tai yra toks produktas, kurį norisi uostyti ir uostyti...


Kitas produktas, kurį įsimylėjau, yra Bio2you plaukų šampūnas su raudonuoju svogūnu, skatinantis plaukų augimą bei suteikiantis plaukams apimties. Prisipažinsiu, kai tik sužinojau, kad šis šampūnas su raudonuoju svogūnu, šiek tiek išsigandau ir pagalvojau, kad šampūno kvapas bus nekoks, tačiau klydau - kvapas nuostabus, net prabangus. Pats šampūnas skatina plaukų augimą, pamaitina silpnus plaukus, suteikia jiems apimties ir saugo juos. Šampūnas be alkoholio, be parabenų ir be SLS. Dabar jau visad naudoju šį šampūną, man jis labai patinka ir tinka mano riebiems plaukams. Be to, būtinai turiu pagirti buteliuką! Jis toks matinis ir kas svarbiausia - jis patogiai atsidaro!!!! Šis atidarymo būdas (dangtelį nuleidžiant žemyn) labai patogus, ypač kuomet šlapios rankos! Su kitais šampūnais tenka labai pasikankinti, kuomet atidarant nulūžta nagai ar tiesiog slysta rankos ir tenka paplūšėti. O čia, spragt ir vuolia!
Ir taip pat dar vienas atradimas plaukų kaukė su amino rūgštimis ir šilko proteinu! O šis kvapas tai tobulas!!! Toks prabangus, nepaprastas, nepakartojamas! Tačiau tai nesvarbiausia - svarbiausia efektas - plaukai tampa švelni švelni, lengvai šukuojasi, tampa minkšti! Tai tikrai vertas dėmesio produktas!


Esu tikrai patenkinta šiais latvių produktais - man patiko, jog tai natūralūs ir kokybiški gaminiai. Tikrai norėčiau dar ką nors išbandyti! O jei Jūs norėsite įsigyti šių gaminių, galite juos rasti netgi Biržuose - Mokarda parduotuvėje, esančioje adresu Rotušės g. 16, Biržai. O jei Biržai per toli - gaminius galite užsisakyti Facebook'e ,,Mokarda" puslapyje! Gerų bandymų!

Su meile, Gabrielė

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą