2020 m. gegužės 8 d., penktadienis

Ką sunaudojau per balandžio mėnesį?

Su šiuo įrašu visai nenustebinsiu, kadangi balandžio mėnuo tikrai buvo skurdus naudojamų produktų prasme. Galima sakyti, kad beveik nieko ir nesunaudojau. Tik daugybę mėginių ir šiek tiek vitaminų. Nejaugi kosmetika praranda savo pupuliarumą? Galbūt karantinas paskatino mus mažiau pirkti? Aš nusprendžiau apmažinti savo turimus mėginukus, nes nejučia, jų ir vėl buvo prisikaupę. Taigi, trumpai apžvelkime, ką sunaudojau.



1 - 2. Favorit drėgnos servetėlės kūdikiams (2×80) vnt.. Vėl pasikartosiu, naudoju dažniausiai šias dėl kainos ir kokybės. Labai patinka, puikiai nuvalo vaiko odelę.
3. Lupilu drėgnos servetėlės, 72 vnt. Vyras dar nupirko šias iš Lidl. Puikios! Taip pat labai patiko. Nebrangios, gera kokybė, šventinis pakelis, ko daugiau reikia.
4. Aquadetrim d3 vitaminas, 10 ml. Kaip visada, vitamino d buteliukas. Mums šis labai patinka, juos geria vaikas. Tik, kad kartais sunku jį gauti. Tai dabar nupirkau pabandyti kitokio. Bet šis tikrai puikus. Kaina 5,02 eur.




5. Vitabiotics Pregnacare vitaminai po gimdymo. Visą nėštumą ir po jo gėriau šio ženklo vitaminus. Jie iš tikro yra labai labai geri, nors ir brangūs. Po gimdymo gėriau tokį vieną pakelį, o vėliau padariau pertrauką. Nežinau ar todėl, bet labai pradėjo slinkti plaukai, jie tapo labai labai silpni, kiek šukuodavau galvą, tiek šepetys būdavo pilnas plaukų. Todėl vėl nusipirkau šiuos vitaminus ir problema tikrai išsisprendė. Galbūt patys plaukai dar silpnoki, bet nebeslenka. Kaina apie 16 eur.
6. Diasporal geriamasis magnis, 5g. Taip nutinka, kad man pradeda traukti mėšlungis koją, tada jau išgeriu magnio, o paprastai jo negeriu, ot gudruolė. Bet vis neprisiverčiu, nors dar turiu nemažai pakelių.
7. Akių šešėliams padengti skirtas šepetėlis. Turiu visą šepetėlių rinkinį jau keletą metų. Tai vis koks vienas sulūžta. Šepetėliai iš Aliexpress. Nieko gero apie juos nepasakysiu, patys paprasčiausi šepetėliai, bet, kai visi sulūš, pasikeisiu į naujus. 


8. Sensilis veido kaukės mėginys. Nebepamenu kada naudojau veido kaukę, bet kai užsidėjau šią - gimiau iš naujo. Mano veido oda paskutiniu metu tikrai ne geriausios formos, tad jau svarstau, kokią kaukę įsigyti. O ši labai patiko. Pirmą kartą bandau šio ženklo produktą. Bet veido oda tikrai atsigavo. Labai patiko efektas.
9. Weleda kūno kremo mėginys. Mėginių dėka, išsiaiškinau, kad Weleda produktai tikrai verti dėmesio. Nors niekada nesu turėjusi pilno produkto. Bet šis kremas buvo tikrai malonus, gerai įsigėrė.
10. Aromama aliejų mišinys kūdikiams ,,Sapnų debesėlis" mėginys. Šį aliejuką supyliau vaikui į vonelę maudynių metu. Aliejukas skaniai kvepėjo, o aromama mėginukų grožis ir pačių etikečių! Oho! Reikės išbandyti ir daugiau gaminių.
11. Weleda kūno aliejus su granatais, mėginys. Weleda mėginių kokybė aukščiausio lygio. Puikiai ir lengva prasiplešia, nereikia vargti, nes yra įkirpimas. Pats aliejus tikrai patiko, malonus kvapas. O aš pradėjau aliejukais tepti savo strijas ant pilvo. Bandysiu su jomis kažkaip kovoti, kad nors šiek tiek mažiau būtų matomos.
12. Weleda matinis veido kremas, mėginys. Dar vienas nustebinęs produktas, tikrai labai gražiai padengė veido odą, kuri tapo labai maloni ir tikrai matinė. Šiek tiek priminė Bioderma matiškumą suteikiantį kremą.
13. Weleda kūno aliejus kūdikiams, mėginys. Su šiuo ištryniau vaikelį po maudynių. Aliejukas greitai įsigėrė, nebuvo lipnus, bet daugiau kažko pasakyti negaliu. Reiktų daugiau panaudoti.
14 - 16. Bio-oil odos priežiūros aliejus, 3 vnt. Mėginiai. Kaip ir sakiau, pradėjau kovoti su strijomis, taigi vis kokį aliejuką pasitepu nuo strijų. Bio - oil gerai visų vertinamas ir giriamas aliejus, tad tikiuos, kad kiekvienas lašas padeda mano odai.
17. Bio-oil gelis sausai odai, mėginys. O su šiuo kaip apsigavau, galvojau, kad čia irgi aliejus, nes mėginio išvaizda tokia pat, o čia gelis sausai odai! Ir net negalvodama pradėjau tepti savo strijas, o žiūriu, čia net ne aliejus. Bet vis vien sunaudojau, nors kažkokio efekto nepajutau. Gal tiesiog, ne pagal paskirtį naudojau.


Ir viskas! Tiek tų produktų, o gal tiksliau mėginukų? Visiškai ramus mėnuo, net nelabai turiu ką papasakoti apie kosmetiką. Tuoj vaikas daugiau visko sunaudos, negu aš. Bet tik gąsdinu! Kitą mėnesį bus tikrai nemažai sunaudotų produktų. Be to, labai seniai apsipirkinėjau, kadangi reikiamiausių produktų dar turiu, o jų, kaip jau matote, man užtenka labai ilgam. Taip pat, būnant namie jų mažiau ir naudojasi. O koks buvo jūsų balandžio mėnuo? Ar daug naudojote produktų/kosmetikos?

Gabrielė



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą