2020 m. vasario 10 d., pirmadienis

Ką sunaudojau per sausio mėnesį?

Jau tradiciškai skubu pasidalinti su jumis, ką gi sunaudojau per sausio mėnesį. Tokie įrašai ir man vieni įdomiausių - smalsu ir tiek. Tik, kad jau daug kas išvis neberašo tų blogų, gal praėjo mada? Arba nedžiugino rezultatai? Aš šiuo atveju, nesitikiu nei uždirbti, nei tapti įžimybe ar reklamų kūrėja, niekas mūsų nekviečia nei į renginius, nei atsiunčia ką nors testavimui. Bet ar aš dėl to verkšlenu? Tikrai ne! Tai nėra mano siekiamybė, man kur kas jaukesnė mažytė, bet tikra, nenupirkta mūsų bendruomenė. Tad dar kartą dėkoju tiems, kurie nuoširdžiai užsuka į mūsų tinklaraštį ar parašo komentarą. O dabar eikime prie reikalo, pažiūrėkime, ką sunaudojau per sausį.



1. Bioderma Node kasdienis plaukų šampūnas, 200 ml. Kas keisčiausia, kad tai vienintelis Bioderma produktas, kuris manęs visai nesužavėjo. Pati konsistencija įdomi - reikia labai daug šampūno, kuris yra skystas kaip vanduo, tačiau kai įtrini į plaukus, jis suputoja. Vienam išplovimui prireikdavo gerų dviejų saujų šampūno, bet be kaukės ar kondicionieriaus plaukai būdavo tik švarūs, bet ne daugiau. Taigi, nelabai perpratau šią priemonę, o ir baigėsi gana greitai. Bet mano plaukams šis šampūnas nelabai patiko, manau, jį reiktų tobulinti... Be to, jo kaina gana aukšta, tad nemanau, kad dar jį pirksiu.
2. Bioderma atoderm dušo želė, 100 ml. Visiškai kitokios nuomonės apie šią dušo želę. O pasiėmiau ją pabandymui iš Bioderma lojalumo klubo. Kadangi ji tinka ir kūdikiams, vežiausi ją ir į ligoninę, kai gimdžiau, kad nesukeltų neigiamos reakcijos. O pabaigiau naudoti tik dabar ir man labai patiko! Vėl gi, tas Bioderma produktų kvapas... Nežinau, kas ten įdėta, bet mano nosį tiesiog užburia. Be to, labai smagiai suputoja, lengva tekstūra ir puikus efektas. Kai pabaigsiu visas turimas dušo želes, svarstau nusipirkti šią, tik Bioderma milžinę (pačią didžiausią pakuotę).


3. Lancome dvifazis akių makiažo valiklis, 30 ml. Šis buvo Lancome rinkinuke, kurį gimtadienio proga gavau dovanų. Iš tikro, aš nemėgstu aliejinių makiažo valiklių. Gal jie skirti sausiaodėms daugiau? Man jie palieka riebaluotą veidą, todėl tenka iš naujo jį prausti. Tačiau iš tiek, kiek teko naudoti aliejinių valiklių, šis visai neblogas, bet pati lieku ištikima miceliniui vandeniui. 

4. Loreal sugar scrub, 100 ml. Šį veido šveitiklį man parvežė draugė iš Vokietijos. Taigi vokiška kokybė tikrai nenuvylė. Naudojau jį dažnai, visai ilgai užteko. Cukraus pagrindu sukurtas šveitiklis mano odą švariai nušveisdavo ir pamasažuodavo rytais, iškart pradingdavo rytinis užtinimas. Patiko tikrai, o ypač pakuotė. Jau turėjau Loreal veido kaukę ir iš indelio pasidariau žvakidę, taip pat padarysiu ir su šiuo indeliu, lipdukai lengvai nusiplešia, o ir gamta už tai padėkos.

5. MaxFactor akių šešėlių paletė, matte finish. Šią man laimėjo Justina. Paletėje matote tris spalvas: baltą, kurią kartais šiek tiek naudojau, šviesiai ir tamsiai žalius atspalvius, kurių tikrai nenaudosiu, nes man labai netinka žalia spalva ir paskutinį langelį, kuris yra švariai, galima sakyti išlaižytas. Naudojau tą tamsiai rudą spalvą antakiams, labai patiko, tad visiškai sunaudojau. O paletę dar perleisiu vienai penkiolikametei, kuriai labai patinka žalia spalva, galės pasižaisti.


6. Ecodenta dantų pasta su 7 žolelių ekstraktu ir Kalident, 100 ml. Ir štai, vėl ecodenta. Labai retai kada benaudoju kitas dantų pastas. Ši nelabai kuo išsiskiria, tokia visai nieko. Švariai nuvalo dantis, apnašas. 

7. Aquadetrim vitaminas D3, 10 ml. Vitaminas D, kurį geria vaikas. Džiaugiuosi atradusi vitaminus, kurie tinka vaikui. Dalinuosi su jumis, gal kam bus naudinga. Šie vitaminai receptiniai. Kaina 5,02 eur.



8. Medimix muiliukas. Čia buvo toks muilo mėginukas, mažas muiliukas. Bet kaip man jis patiko! Pirmą kartą bandžiau medimix muilus. O muilą laikau vonioje ir tikrai naudoju ne tik tuos išspaudžiamus. Tai šis buvo tikrai malonus rankoms.

9. Victoria Secret PINK vonios bomba. Šią gavau dovanų nuo Justinos. Labai saldžiai ir maloniai kvepėjo, be to, turėjo daug blizgučių, tad maudžiausi blizgučiuose. Patiko tikrai, net dabar tą kvapą atsimenu.

10. Multi-Gyn intymios higienos prausiklio mėginukas, 2 ml. Jis buvo Babydo gimdyvės krepšelyje, bet kaip matote sunaudojau tik dabar. Kaip pilnas produktas, gal būtų visai nieko, bet mėginuke jo buvo labai mažai, tad sunku kažką spręsti.

11. Aromama aliejų mišinys moterims Deivė Demetra, mėginys, 2 ml. Šį mėginuką davė dovanų kai pagimdžiau. Ir galbūt tai pirmas aliejus, kuris man patiko. Jis tikrai puikiai įsigeria ir svarbiausia, kad nepalieka lipnumo! Jau nekantrauju daugiau produktų iš aromamos užsisakyti. O ir piešinuko grožis! Čia pats gražiausias mėginys!



12. Bella happy sensitive drėgnos servetėlės, 56 vnt. Patiko tikrai, nedirgino odos, tik, kad visai aukštoka kaina. Pirkau tik dėl to, nes buvo akcija. Mokėjau apie 1,50 eur.

13-15. Favorit drėgnos servetėlės. 3×80 vnt. Niekas nesikeičia. Pagal kainą ir kokybę perkam šias iš maximos. Tikrai puikios.



Tai tiek buvo tų sunaudotų produktų, kurie iškeliauja iš namų. Tiesa, nusipirkau Rimmel antakių pieštuką ir Guess kvepaliukų miniatiūrą. Tiek ir tų grožio pirkinių. O kosmetikos sąnaudos sparčiai mažėja, greitai liks visko tik po kelis vienetus. Dabar reikia kažką sugalvoti, ką daryti su rūbais. Jų tikrai per daug ir daugiau nei pusė nenešiojamų. Nors džiaugiuosi vienas kelnes jau išmetusi. Nors norėčiau viską atsinaujinti iš pagrindų. O kaip prasidėjo jūsų metai?

Gabrielė

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą