2019 m. gruodžio 9 d., pirmadienis

Paslaptingas DROGAS maišelis




Taip jau pasisekė, kad vėl nusišypsojo sėkmė konkurse ir į mano rankas pateko gražuolis, sunkus Drogas dovanų maišelis. Šiaip anksčiau labai dažnai laimėdavau įvairiuose konkursuose ir jau draugės juokdavosi, kaip iš vis tai įmanoma. Bet  sėkmė baigėsi ir štai, po kokių metų turbūt pirmas laimėtas konkursas. Kuriuo labai džiaugiausi, nes gavau šansą išmėginti visišką naujieną - SCHWARZKOPF Gliss Kur BIO-TECH RESTORE plaukų priežiūros rinkinį. Ir labai jau laiku, nes būtų pačiai tekę keliauti ir pirkti šampūną ir kaukę. Žvilgtelėkim į maišelio turinį!



Dovaną sudaro keturi produktai. Šampūnas, kuris turėtų plaukus padaryti spindinčius, švelnius ir skatinti atsinaujinti. Šį jau naudoju nuo gavimo dienos (t.y. kone mėnesį) ir nematau nieko, kas nustebintų. O turi vieną nemažą minusą - plaukai jau antrą dieną atrodo pasiriebalavę, nors įprastai maniškiai švarūs išlikdavo žymiai ilgiau. Tad įspūdis ne pats geriausias. Taip pat dovanų gavau  plaukus turintį puoselėti plaukų balzamą, kuris taip pat niekuo neypatingas. Tik kvepia labai skaniai, be tik tiek.

Įspūdžio labai didelio nepaliko ir trečiasis produktas - plaukų kaukė. Kurią naudoju kartu su šampūnu. Na iš kaukės tiesiog tikiuosi daugiau, plaukai šiek tiek švelnesni, bet tik tiek.
Ir paskutinis dovanotas produktas - savaitinė plaukų kaukė, kuri turėtų jau kažkokį stebuklėlį padaryti. O ar padarys matysim vėliau, nes dar vis jos neišbandau. Bet juk nors vienas produktas turi palikti labai gerą įspūdį?

Džiaugiuosi, kad laimėjau, džiaugiuosi, kad išbandžiau. Smagu kiekvienas laimėjimas ir proga pabandyti naujus produktus. Kartais tikrai taip atrandu kažką, be ko neįsivaizduoju kasdienės rutinos. Kartais produktai nuvilia. Turbūt kitaip ir negali būti.

Tad šį kartą taip trumpai, tik pasirodyti laimėjimą. Nes jeigu esat tokios smalsutės kaip aš, tikrai smalsu, kas slepiasi dovanų maišeliuose.


IKI kitų susitikimų, 

JUSTINA

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą