2018 m. gegužės 24 d., ketvirtadienis

BIODERMA Atoderm Sos Spray. Niežėjimui - ne!

Sveikos mielosios. Šiandieną noriu pakalbėti ne tokia jau malonia tema, bet tikiu, kad daug kam labai aktualia. Taip. Apie odos niežėjimą. Taip jau yra, kad mano kūno oda yra laaaabai sausa, ir nors ją nuolat drėkinu, ją vis tiek kamuoja pleiskanojimas ir niežulys. O jeigu dar ir skubomis pamirštu odą padrėkinti... Tikras vargas!


Ne gana to, kad oda ir taip sausa, niekad neatrodo tokia graži ir aksominė kaip kitų, visgi didžiausias minusas, kad mano išsausėjusi oda linkusi niežėti. O ypač nusimaudžius, tiesiog nevalingai nagais raižau kūną. Oda reaguoja ir su netinkamomis skalbimo priemonėmis, prisiliečiančiais augalais... Pavyzdžiui vasarą pavaikščiojus po pievą, atrodo, galiu iki kaulo nudraskyti kojas, kaip labai augalai suerzina odą. Kartais išsausėja ištisi odos ploteliai, o  juos pakasius - plečiasi ir sukelia nepakeliamą niežulį. Atrodo geriau jau skaudėtų. Jeigu susidūrėt su kažkuo panašaus, tikrai žinot, kaip tai erzina. Visas odos niežėjimas sukelia didžiulį diskomfortą.
Todėl ir noriu pakalbėti apie BIODERMA Atoderm Sos Spray - greito poveikio, niežėjimą malšinančią priemonę.
Kad ir kaip myliu Biodermos produktus, į purškiklį žiūrėjau įtariai. Na kaip gali numalšinti odos niežėjimą? Ypač TOKĮ smarkų, kaip kartais jaučiu aš?
Bet numalšino.  Pagaliau!
Pirmiausia panaudojus priemonę nustebino purškiklio konsistencija. Nežinau net kodėl, bet galvojau, kad tai bus lengvas, toks kaip vandenėlis. Tačiau jis toks kaip kremas, riebesnis, priemonę užpurškus ant odos, ją norisi išskirstyti rankomis. Išdžiūsta ant odos jis greitai, tačiau lieka šiek tiek jaučiamas. Pliusas - bekvapis ir be alkoholio, tad neerzina ir nesausina odos papildomai. Na ir svarbiausia - niežėjimas. Ne akimirksniu jį nuima, bet per kokias 2 minutes dingsta visas niežėjimas ir pamiršti visus sukeltus blogus jausmus ir norą kasytis. Iš tiesų po purškiklio oda net jaučiasi sudrėkinta, nebeišsausėjusi. Ir žinoma oda, beabejo, padėkoja, nes ji nebėra draskoma nagais.
Kas man patinka, kad purškiklis tinkamas ne tik kūno odai, bet ir veido odai. Tinka net alergiškiems ir turintiems net pačią jautriausią odą.  Puiku tiesa?

Labai džiaugiuosi šiuo atradimu, ir dėl to dalinuosi su Jumis. Juk tuom kas gera reikia dalintis, tiesa?

Man purškiklis padėjo ir nuo išsausėjusių, besiplečiančių, netgi žaizdelėmis virstančių dėmelių, nuima niežulį kai odą niežti nusimaudžius. Purškiklis padėjo ir net kai šiek tiek persikaitinau saulėje ir oda nežmoniškai niežėjo nuo saulės. Tikrai, komfortą sugrąžina per keletą minučių ir gali pamiršti visus nemalonius jausmus.
Tad visoms, kurios turi labai sausą ar atopišką odą kurią kankina niežulys, siūlyčiau išbandyti šį purškiklį. Tuo labiau, kad produktas prekyboje yra dviejų dydžių - mažesnis puikiai tilps ir rankinėje ir visada galėsit nešiotis kartu. O jeigu priemonė visgi nepatiks, nebus labai gaila, nes pakuotė maža.
Niežulį galimą suvaldyti ir puiku, kad kartu su mano (net neabejoju, kad ir Jūsų) mylima  Bioderma. Todėl tvirtai sakau, kad Sos Spray tikrai turi atsirasti kiekvieno, kenčiančio nuo niežulio namuose. Kovojam kartu? :)

JUSTINA 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą