2016 m. rugsėjo 28 d., trečiadienis

Išbandyta!! Ką naudoti, o ko geriau ne?

Štai ir aš, pristatysiu jums produktus, kuriuos sunaudojau rugsėjo mėnesį! O jų tikrai nemažai ir dar pačių įvairiausių! Taip pat patarsiu ką naudoti, o ko geriau vengti... Nors, kaip žinote, kiekvieno organizmas skirtingas ir priima skirtingus produktus, tačiau norėčiau išsakyti ir savo nuomonę.




Aloe Vera dezodorantas yra mano numeris vienas! Kodėl aš jį naudoju ir naudosiu amžinai? Todėl, jog jis neturi aliuminio, kuris gali sukelti krūties vėžį!!! Jis neužkemša prakaito liaukų, o leidžia joms kvėpuoti. Kvapas jo malonus, neerzinantis. Tai natūrali priemonė, kuri tikrai sumažina prakaitavimą, o blogą kvapą neabejotinai panaikina! Kaina apie 7,11 e. Patikėkite, jau daugeliui žmonių rekomendavau šį dezodorantą ir nei vienas juo nenusivylė! Žinoma, kai kurie yra nepratę prie tepamo dezodoranto, bet man jis yra tobulas produktas! Dabar naudoju vėl šį, gal jau ketvirtą... ;) Taip pat galiu pridurti, jog jo užtenka labai labai ilgai...


La Fonte vonios putos, 1l. Vonios putos man labai labai greitai baigiasi, net nespėju priprasti, jau reikia kitų. Taigi, Maximoje radau putas, kurios kainavo gal tik 50 ct!!! O kiekis 1 litras! Labai apsidžiaugiau, nes jų užteko ilgiau, putojo tikrai gerai, turėjo švelnų persikų aromatą. Džiaugiuosi kaina, nes nematau prasmės labai išlaidauti dalykui, kuris baigiasi žaibo greičiu.
Garnier Fructis šampūnas nuo pleiskanų. Nepasakyčiau, kad jis buvo man labai veiksmingas. Kvapas kiek aštrokas, tačiau visai malonus. Šis šampūnas papildytas keramidu bei vaisių koncentratu, atkuria plaukus nuo šaknų iki galiukų. Gal kiek per daug putojantis, tačiau poveikio plaukams nepastebėjau. 


Gosh Crazy Volume blakstienų tušas. Šį tušą laimėjau viename konkurse Facebook'e. Pamaniau, o smagu, išbandysiu kažką naujo! Tačiau šis tušas iš pat pradžių sulipindavo blakstienas, palikdavo gumuliukų. Nors ir buvo tik praplėštas. Tačiau juoda spalva ryškiai matydavosi ant blakstienų. Manyčiau, vidutinis variantas. Bet antrą kartą vargu ar naudočiau.


Idea Toscana rankų kremas, 30 ml. Šį rankų kremą gavau vienoje iš grožio dėžučių. Ką galiu pasakyti, tai šis kremas yra su alyvuogėmis, o kvepia tikrai kaip vaistai, sakyčiau, toks aštrus vaistų kvapas. Kitą vertus, šis kremas pagamintas iš visiškai natūralių ir sveikų medžiagų, yra gana riebus, puikiai sudrėkina ir pamaitina rankas. Patiko! Tik vargu ar jo būtų galima rasti Lietuvoje. Jis gaminamas Florencijoje, Italijoje.


Lacalut dantų pasta. Ši dantų pasta kainuoja apie 5 eur. - tikrai nemažai, tačiau į dantukus investuoti tikrai verta! Prieš tai naudojau Lacalut pastą, tai anoji buvo tokia ganėtinai šlykšti, beskonė, o ši jau tokia turinti mentolio, gaivos. Ši dantų pasta skirta jautriems dantims, saugo juos nuo dantų kaklelio ėduonies. Ypač gerai tai, jog ši pasta saugo dantis nuo karšto ir šalto , saldumo ir rūgštumo. Man labai patiko. 


Golden Rose nagų lakas. Man labai patiko spalva ir blizgutis, kuris, kaip ir visi, labai sunkiai nusivalo. Bet spalva man patiko, kol neuždžiuvo :D
Nails System nagų lakas mėtinės spalvos. Pirkau tik dėl spalvos, gaila, kad baigės, bet naudojau daug ir dažnai, ypač tiko vasarai. Nors ir laikydavo trumpai.


Aqua Spa muiliukas, kurį taip pat sunaudojau. Žinau, kad šis muiliukas iš kažkokio viešbučio ;D Tačiau tikrai nieko gero, visai neputoja ir sunkiai muilinasi...
Royale Bouquet rankų muilas. Pažiūrėkite, koks gražus indelis! Aišku, kad kai baigėsi muilas, perpildavau kitus muilus į šį indelį, tačiau jis jau labai nusidėvėjo, tad reikia atsisveikinti. Tokių muilų galima rasti Douglas'e, kaina apie 4 eur. Muilas buvo išties geras ir kvepėjo skaniai!!


Vichy veido kremo mėginukas. Ak, kad turėčiau pilną pakuotę, nes iš mėginuko spręsti sunku, tačiau man labai patiko kvapas ir kremo konsistencija. Kremas tolygiai pasiskirstė, oda nebuvo riebi, nes kremukas labai gerai įsigėrė. Ant mano kaktos jau yra raukšlių, tad su tiek kremo neapseisiu :D


Vitamino C buteliukas.... Visos tabletės išgertos, nes, manau, man reikia vitaminų, tad šie puikiai susigėrė. Taip pat, pradėjau gerti natūralius vitaminus iš pakelių, kuriuos reikia užpilti SULTIMIS! Daugiau niekuo, jei gersit su vandeniu, bus neskanu ir neišgersit. Nei arbata, nei vanduo ar dar kas netinka, tik sultys! Tik su jomis galima normaliai juos gerti. Galbūt todėl, kad jie yra labai natūralūs, tinka ir nėščiosioms ir diabetikams, veganams bei vegetarams. Jie netgi yra apdovanoti keliais sertifikatais, tad, manyčiau išties neblogi!

O dabar tiems, kurie turi gyvūnėlių...


Fypryst ampulė nuo erkių ir blusų mažiems šuniukams. Tokius vaistus patartina naudoti, kas 2-3 mėnesius, tačiau ši ampulė veiksminga buvo tik kokias 3 - 4 savaites... Dabar vėl reikės naujos, nes pastebėjau, kad šuniukas vėl kasosi ir turi vieną kitą blusytę... Kaina apie 2 eur.
AquaSafe skystis akvariumo vandeniui dezinfekuoti. Jis turbūt toks vienintelis, kuris panaikina bakterijas vandenyje. Tad jis neišvengiamas tiems, kas turi akvariumą. Įpylus šio skysčio vanduo tampa net mėlynesnis ir skaidresnis. Buteliukas 250 ml tikrai nepigus, kaina 7,53 e. 

Taigi, tokie sunaudoti produktai rugsėjo mėnesį... Tikiuosi rasite ką nors naudingo. Be to, turbūt pastebėjote, kad nuotraukos daug kokybiškesnės - valio, mano naujam fotoaparatui, kuriuo labai džiaugiuosi!! Geros dienos!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą