2016 m. rugsėjo 9 d., penktadienis

Savaitės paštas!

Vienas smagiausių dalykų yra pašto dėžutė! Ir kaip smagu, rytais eiti pas ją ir rasti ten laišką, siuntinuką, reklamų ar dar kai ko... Šį kartą noriu parodyti jums ko gi aš sulaukiau :) Reklamų ir visokių rinkiminių bukletų, laikraščių nerodysiu, tačiau parodysiu jums keletą įdomesnių dalykėlių, kurių sulaukiau šią savaitę...


Taigi parodysiu jums tris savo laimikius. Du vokai, kaip matosi, iš Aliexpress ir vienas plonas vokas su mėginuku.
Pradėkime!
Taigi, įdomiausias dalykas slepiasi didžiajame voke. Istorija tokia, kad, kas perka iš Aliexpress, tai žino, kad jau šventėms reikia viską iš anksto nusipirkti. Taigi ir aš jau pradėjau ruoštis Kalėdoms :D Kadangi, niekad nežinai kada ką gausi, tačiau vienas daiktas mane pasiekė labai greitai...

O tai yra...
Kalėdinio stalo dekoracija! Labai smagi bei nebrangi! 


Ne tai ne šuns drabužėliai ir ne kūdikio, o papraščiausio butelio, ha ha :D Pamaniau, bus gražu papuošti kalėdinį stalą gražiu kalėdiniu buteliu... :) Tai va, toks gražus dalykėlis tikrai papuošiantis namus.
Norite pamatyti kaip atrodo ant butelio? O gi labai smagiai, nuoroda čia.

Keliaujame toliau... Antras siuntinukas iš Aliexpress, bus dovanų vieno žmogaus gimtadieniui, gal tiksliau, viena iš dovanų.


Taigi, toks paprastas, minimalistinis laikrodukas su juodu dirželiu. Nuorodos neįkelsiu, tiesiog, kad vienas žmogus neišplepėtų :D Man tas laikrodis labai patiko ir ant rankos labai gražiai žiūrisi, belieka tikėtis, jog neišbirės akmenukai.

Ir trečias dalykas tai, mėginukas. Buvo viena diena, kuomet ieškojau nemokamų mėginėlių užsisakyti, tai ir pabandžiau, o kai gavau šį mėginėlį nebelabai ir supratau, kur aš jį užsisakiau. Išvis net neatsimenu, kad būčiau tokį užsisakiusi :D Bet štai jis mano rankose, o gauti tokią smulkmenėlę irgi labai miela. Ačiū Velym!


Tai yra toks dantų kremas, kuris balina dantis negadindamas emalio. Nieko nesu girdėjusi apie tokį dalyką, bet nekantrauju išbandyti. 5 ml sunaudosiu greitai!

Tai toks buvo šios savaitės paštas! Bandysiu ir toliau parodyti ką gausiu per savaitę.






2 komentarai:

  1. Koks įdomus meginėlis! Būtų šaunu sulaukti atskiro įrašo apie jį, mielai paskaitinėčiau ;) sekmės rašant toliau :')
    p.s. kviečiu į svečius, gal ir pas mane rasi kažką idomaus ;) http://nemokamisureliai.blogspot.lt/

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū labai! Nežinau ar padarysiu atskirą įrašą dėl mėginėlio, bet kažkur jį tikrai tikrai aprašysiu ir paminėsiu :) Į svečius užsukau ir jau stebiu! <3 Sėkmės! :))

      Panaikinti