2016 m. rugsėjo 14 d., trečiadienis

Staigmenų dėžutė ,,Su meile"

Sveiki visi! Šiandien norėčiau jums papasakoti apie nuostabią staigmenų dėžutę, kurią laimėjau rengtame ,,Su meile" konkurse Facebook'e. Kai pamačiau, kad laimėjau, labai labai apsidžiaugiau, nes vos pamačiusi ,,Su meile" puslapį, įsinorėjau visų dėžučių. Patikėkite, tai nuostabi dovanų idėja. Nors pastebėjau, kad ,,Su meile" susikūrė visai neseniai, populiarumas žaibiškai auga!


Dėžutę pakėlus, šioji tikrai sunkoka, žiūrime, o kas viduje...


O gi štai kas! Kaip gražu, o ar matote kaip suderintos spalvos? Lyg ir mėlyna, lyg ir turkis.. <3
Išties, nesitikėjau tokio gėrio, netgi apsidžiaugiau, kad dalykai nevalgomi, nes mačiau, kad dar būna dėžučių su kakava ar saldainiais :)


Mmm... Vonios druska! Kaip tik manoji baigėsi, o dėžutėje tokia graži, smulki, mėlyna vonios druska! Kvapas, sakyčiau, labai labai gaivus lyg stovėčiau kur nors pajūry. Gal netgi šiek tiek primena vyriškus kvepalus, tačiau man labai labai patiko! O spalvytė, mmm!


Toliau - rankų kremas, 30 ml., VINTAGE & CO. Raštai ir žiedlapiai sukuria labai gražų vaizdą akims. Kremo pakuotė tikrai labai daili. O kvapas! Vos pauosčius man primena svarainius! Dar niekur neteko matyti tokios firmos, tačiau, tikrai naudosiu su malonumu! Šiek tiek pabandžius užsitepti ant rankų, oda tapo labai švelni ir glotni, rankos labai skaniai kvepia. Be to, šis kremas prisotintas taukmedžio sviesto ir vitamino E. Man taip pat labai labai patiko!


Ir paskutinis dalykas - žvakė! Taip pat nuostabi, labai įdomios spalvos. Aš turiu dar vieną tokią raudoną, tik penkis kartus didesnę. Ar matote, kaip žaismingai supakuota ši žvakė? Nerealu! Jaučiuosi lyg per kokį gimtadienį! Tikrai rekomenduoju dėžutę ,,Su meile", jei norite nustebinti artimą žmogų, tačiau nesugalvojate kuo. Taip pat mačiau, kad galima dovanoti ir dėžutę vyrams, manau, tereikia susitarti.


Taigi, visas dėžutės turinys man labai labai patiko! Viską tikrai panaudosiu. Tas žmogus labai labai pataikė išrinkdamas tokius nuostabius dalykus. Norėčiau labai padėkoti šiam projektui ,,Su meile" ir linkiu jiems, kad nepritruktų idėjų ir kad visuomet turėtų nuostabių klientų!

Jų puslapį galite rasti čia :)
Dėžučių kaina vyrauja nuo 13 iki 18 eurų.
Dar kartą labai labai dėkoju, tikiuosi ir jūs atradote gerą idėją dovanoms!



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą