2017 m. liepos 2 d., sekmadienis

Pabaigti produktai. Birželis

Labas mielosios. Kaip greitai prabėgo pirmasis vasaros mėnuo! O netgi nelabai buvo kada pasidžiaugti vasara ir jos šiluma. Mėnuo baigėsi ir štai vėl atkeliauju pas jus, šį kartą su labai trumpu,  pabaigtų grožio produktų įrašu. Pradedam? :)


Pirmiausia, norėčiau pakalbėti apie savo mėgstamiausią ir tikrą šio mėnesio favoritą -  NYX Slim eye pencil, akių kontūro pieštuką. Jis labai malonios kreminės tekstūros, minkštas, todėl visai nedreskia odos jį naudojant. Juoda spalva ypač ryški. Taip pat, jis netepa akių vokų, kas yra pasitaikę su kitų firmų pieštukais. Pieštukas brėžią gražią, tiesią, ploną liniją, netrupa naudojant. Neturiu jokių minusų šiam produktui! Jau nusipirkau ir naują lygiai tokį patį. Be to, pieštuko ir kaina juokinga - iki 3 eurų (parduotuvėje Douglas). Tikrai puikus produktas už labai mažą kainą. Rekomenduoju!

Įdomiai man sekėsi su BOUCHERON Place Vendome, tualetinių vandeniu (4,5 ml.). Kai tik juos gavau, kvapas man nepatiko, pradėjus naudoti, pabuvus ant odos - patiko labai. Ir dabar, rašydama vis pauostau buteliuką. Na labai jie man skanūs. Tai gėlių aromatas, bet šiek tiek saldokas. Pliusas, kad kvapas išlieka labai ilgai. Taip pat, man labai patiko pats buteliukas. Storo stiklo, paprastas, bet kartu elegantiškas. Didesnio kiekio buteliukas tikrai papuoštų kosmetinį staliuką.


Mano, jau keletą metų, vienintelis naudojamas dezodorantas iš FOREVER LIVING Aloe Ever-Shield. Tai pieštukinis dezodorantas su alavijais sudėtyje, puikiai apsaugo nuo prakaito bei nepalieka dėmių ant drabužių. Pats produkto kvapas silpnas, bet malonus. Geriausias dalykas tai, kad sudėtyje nėra aliuminio druskų (apie jų žalą manau žino kiekviena)!!! Produktas didelis (92 g.) ir jo užtenka laaaabai ilgai. Vėl neturiu prie ko prikibti, nes man jis labai patinka (įsigyti per konsultantes ir foreverliving.com. Kaina, jei neklystu apie 7 e.).


Sunaudojau ir MIXA 24 h reguliuojamąjį drėkiklį. Šis veido kremas labai lengvos tekstūros, oda tampa lygesnė, šiek tiek švelnesnė ir labai smarkiai sudrėkinta. Nors gamintojas teigia, kad sudėtyje yra matinį efektą suteikiančios pudros, bet kažkaip man to matiškumo nesuteikė jokio. Bet šiaip, kaip veido odą drėkinantis kremas, man patiko. Jis greitai įsigeria į odą, kvapas labai silpnas. Produktas visai patiko, galbūt dar kada ateityje vėl jį nusipirksiu (pirkti Maximose, Droguose, kaina (50 ml.) apie 7 e.).


Ko gero vienintelis man tikrai patikęs produktas iš AVON, tai BOOST IT! blakstienų tušas. Labiausiai man patiko patogus, guminis šepetėlis. Gražiai padengdavo kiekvieną blakstieną, jų nesulipino, blakstienos atrodydavo dar ilgesnės. Pats tušas dienos eigoje netrupėdavo, vokų ir paakių netepdavo. Vienintelis minusas tas, kad jis labai greitai uždžiuvo. Naudojau ko gero nepilnus 2 mėnesius. Na dar ir pakuotė man negraži, pigi. Bet kaina juokinga, už šį, jei gerai pamenu sumokėjau tik 2 eurus! Tad jei reikia pigaus ir pakankamai gero tušo, pabandykit šį :)


Kitas produktas, kuris labai gaila baigėsi, The Body Shop Spiced apple, kūno sviestas. Visi TBS kūno sviestai yra mano mėgstamiausi ir jokie kiti kremai ir losjonai jų neatstoja, nesuteikia tokio efekto, o ir kvepia visi tiesiog nuostabiai. Būtent šis sviestukas iš žiemos kolekcijos ir kvepia tikrai, lyg Kalėdos, ryškus cinamono aromatas. Labai malonus, bet stiprus kvapas, ant odos išlieka ilgą laiką. Pats kremas itin stipriai drėkina ir maitina odą, ji tampa švelni, efektas jaučiamas tikrai ilgai.  Sviestas riebus, jo nereikia labai didelio kiekio, lengvai ir greitai įsimasažuoja į odą. Žinoma, lieka šioks toks riebumo jausmas ant odos kuri laiką, bet neilgai. Kremo sudėtis papildyta kakavos sviestu, sviestmedžių, sezamų, sojų, obuolių sėklų aliejais. Tiesa, sviestai nėra pigūs (šio, 50 ml., mažylio kaina salonuose apie 7-8 eur.).


Sunaudojau ir kreminį kūno šveitiklį iš AVON. Na kvapas tai nerealus! Šveitiklis su miško uogomis ir granatais. Kvepia kaip  tikras jogurtas. Nors paragauk. Bet pačių šveičiamųjų dalelių per mažai, kad odą nušveistų. Nors pliusas tas, kad šveičiamosios dalelės tai tikros uogų sėklos. Tačiau panaudojus produktą nelabai matydavosi kažkoks rezultatas, todėl antrą kartą nepirkčiau (mokėjau labai mažai, 1-2 e).

Paskutinis mano sunaudotas produktas, tai vėl iš AVON nuo karščio apsaugantis plaukų purškiklis. Nepastebėjau jokio skirtumo plaukams naudojant ir nenaudojant šio purškiklio. Tai net nežinau. Neturiu nuomonės dėl apsaugos nuo karščio. Beet, kartais aš jį naudodavau kai plaukai būdavo sausi ir šiek tiek pasipūtę, kai visai negaudavo karščio. Purškiklis suglotnindavo plaukus, atrodydavo tvarkingiau. Bet tai jau naudojimas nelabai pagal paskirtį. Todėl antrą kartą nepirkčiau (kaina iki 3 e.).

Taigi, štai tokie mano sunaudoti produktai. Jų tikrai nedaug, bet vasara visada sumažėja naudojamų produktų kiekis, norisi kuo mažiau apkrauti odą, plaukus. Kuo daugiau natūralumo!
Tikiuosi Jums patiko šis trumputis įrašas, atradote kažką naudingo. Jei turite kokių pasiūlymų kuo pakeisti sunaudotus produktus, būtinai pasidalinkite komentaruose! Ir iki kitų susitikimų!

Justina




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą