2020 m. birželio 13 d., šeštadienis

Ką sunaudojau per gegužės mėnesį?

Jei praėjusį mėnesį, pabaigtų priemonių kiekis buvo skurdus, tai šis daug turtingesnis. Taip dažniausiai ir nutinka, jog daug kas baigiasi vienu metu. Galbūt tai reiškia, kad kitą mėnesį pabaigtų produktų bus mažiau. Bet jų kaip yra, taip yra, tad nenoriu išsiplėsti - žiūrim.




1. VivaVit vitaminas C, apelsinų skonio, 30 tablečių. Jau galiu sakyti, taip nusistovėjo, jog mūsų namuose visada yra vitaminų, o šis pavasaris buvo tikrai ne iš lengvųjų, tad vitaminų tikrai reikėjo. Šie visai paprasti, pirkti su akcija. 
2. Ariel skalbimo milteliai, mountain spring, 1,5 kg. Buvau pabandžiusi kapsules, tai man nelabai patiko, labai jau greitai baigiasi, o štai miltelių man gal kokiem metam užtenka. Šie tikrai puikūs, dažniausiai šiuos ir perkame. Rūbai ilgai kvepia švara ir gaiva. Man patinka.


3. Yankee candle angels wings, 104 g. Labai jau ilgai taupiau šią žvakę, bet tikrai jau per ilgai ji pas mane apsigyveno, tad kai atjungė šildymą, ji tikrai puikiai pasitarnavo. Buvo ir šilčiau ir jaukiau, o taip pat labai jau skaniai kvepėjo, taip saldžiai saldžiai. Norėčiau kitą kvapą išmėginti, bet tos žvakės labai jau brangios. Gal kada nors. Šią pirkau su akcija iš pigu.lt, kainavo beveik 7 eur.
4. Moschino Toy 2, kvepalų mėginys, 1ml. Šiuos gavau prie žurnalo, visai patiko, nei per daug saldu, nei per aitru. Toks viduriukas. Bet jie man nebuvo tokie, kad pulčiau pirkti, tad nenustebino, neįsimenantys. 
5. L'biotica šveičiamoji pėdų kaukė. Visą laiką tik ir svajojau, bent kartą išmėginti šią pėdų kaukę. Labai jau viliojo nusilupusios odos efektas. Viduje yra tokios dvi, padarytos plastikinės kojinės, tereikia jas apsimauti, ant viršaus užmauti paprastas kojines, pasėdėti valandėlę, ir po keturių dienų, pradeda luptis oda. Tie plastikiniai maišeliai, labai smirdėjo acetonu, buvo baimės, kad nenusiluptų per daug odos. Tačiau neišsigąskite, aš dar gyva, o mano kojų oda jau baigia nusilupti ir net su visais mozoliais, ką galvojau tikrai paliksiantį. Kelių metų nuospaudos tiesiog praėjo po kelių dienų. Neįtikėtina! Ir nors kaukė ne iš pigiųjų, tikrai rekomenduoju! Nes aš vasarą jau pasitinku su gražiom kojytėm. Pirkau Eurovaistinėje už beveik 7 eur.


6. Ecodenta well being dantų pasta, 100 ml. Kažkada, dar prieš karantiną, pamačiau eurovaistinėje dideles nuolaidas ecodentos dantų pastoms, tad griebiau nebesidairydama, norėjosi visas išbandyti. Ši visai paprasta, nei trupučio nenustebino, kažkokio efekto irgi nepajutau, tad jei reiktų rinktis, geriau imčiau kokią kitą.
7. Eo labaratorie veido prausimosi putos su hialuronu, 150 ml. Šios putos labai patiko, kvapas buvo labai malonus, dozatorius geras, pakuotė patogi naudoti. Galbūt ateityje dar kada naudosiu, nes kaina šių putų visai nedidelė. Pirkau iš pigu.lt
8. Eucerin dieninis veido kremas su SPF30, mėginys. Vis pagalvoju, jog tikrai man reikia kremo su SPF, kadangi vasarą veido oda išsausėja, o ir saulė kaitina, norisi visiškos apsaugos. Šis visai patiko, užteko net keliems kartams, tad dar pagalvosiu.


9. Nivea mix me kūno kremas su egzotinių vaisių kvapu, 200 ml. Sunku patikėti, jog šį mėnesį sunaudojau net dvi pakuotes kūno kremų. Kaip man jų nereikia, bet vis gaunu dovanų naujų. Šis irgi buvo laimėtas viename konkurse, kartu su dar dviem, kuriuos padovanojau. O šį pasilikau, nes buvo labai lengvos konsistencijos, lengvai įsigerdavo, o ir kvapas priminė gaivųjį gėrimą ,,Pina Colada". Išties patiko man šis kremas, o ir užteko tikrai ilgam. 
10. Damana kūno losjonas su apelsinų aromatu, 40 ml. O šis, kadaise parsivežtas iš viešbučio jau tikrai per ilgai stovėjo neatidarytas, tad nebelaukiau ir nusprendžiau sunaudoti, kad nebeužimtų vietos. Jis taip pat gana lengvos konsistencijos, tik jo kvapas labai labai intensyvus, tad prieš miegą buvo juo teptis nelabai protinga. Be to, net nežinau tokio ženklo, gal čia prancūziškas ženklas? Taigi, minus du kūno kremai, o liko dar jei neklystu 6 ar 7. Aš tiesiog nespėju jų naudoti, o galiausiai išmetu. Esu labai daug ir išdovanojusi. Tad bandysiu naudoti dažniau, nes tikrai gaila išmesti.


11-12. Favorit drėgnos kūdikių servetėlės (2×80 vnt.). Jau šimtąjį kartą sakysiu, kad pagal kiekį, kokybę ir kainą, šios - vienos geriausių. Tikrai labai patinka ir tinka. Itin kokybiškas produktas.
13. Babyono kūdikių kempinė. Šią vis dar naudojam, bet labai norėjau paminėti ją, kadangi vaiko maudynėms ši kempinė tinka jau nuo pirmų dienų. Mums ji labai patinka, yra labai minkšta ir švelni, nedirgina odos. Tad tikrai rekomenduojame!

Ir viskas! Štai tiek tų produktų, ne per daugiausiai, bet su dekoratyvine kosmetika aš dabar labai sunkiai draugauju. Kasdien naudoju tik akių pravedimą, blakstienų tušą ir antakių pieštuką, o šių priemonių užtenka visą amžinybę. Taip jau yra, kai esi motinystės atostogose, į darbą nereikia, draugų nematai, niekur nekeliauji, o dažytis namie nelabai ir reikia. 
O ką jūs kasdien naudojate? Gal turime sutapusių sunaudotų priemonių? Pasidalinkite!

Gabrielė

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą