2017 m. sausio 9 d., pirmadienis

Makeup Cleaner - Makiažo valomasis rankšluostukas iš Aliexpress


Susipažinkite su Makeup Cleaner analogu iš Aliexpress! Tikrai labai norėjosi išbandyti šį stebuklą - juk daugelis merginų tiesiog alpsta dėl šio stebuklingo rankšluostuko... Kitą vertus, originalo kaina yra apie 20 eur. Tačiau, šįkart bandome kinietišką variantą už 2.40 e. Ar pasiteisins?


Jau pati pakuotė išsiduoda, jog tai kiniečių darbas. Juk vien kinietiški žodžiai... Tad nieko čia neapgausi :)
Bet... Rankšluostukas tiesiog identiškas originalui! Tiesą pasakius, originalo neturėjau ir neturiu, tad akivaizdžiai negaliu jų palyginti. Tačiau teko skaityti daugybę atsiliepimų, matyti daugybę nuotraukų ir video apie šį rankšluostėlį ir ką galiu pasakyti - jis visiškai toks pat kaip originalas.


Kaip matote nuotraukoje, medžiaga gerokai skiriasi - viena rankšluostuko pusė tokia švelni ir minkšta, o kita tokia tvirtesnė, be pūkelio. Aliexpress'e buvo galima pasirinkti arba žalią arba rožinį rankšluostuką. Pagalvojau, kad žalio niekur nemačiau ir jis gali atrodyti kiek keistokai, kadangi visuomet mačiau tik rožinius rankšluostukus, tad ir prigriebiau pastarąjį.


Pagrindinė šio ,,makeup cleaner" esmė, jog valantis makiažą nereikia nei jokių makiažo valiklių, servetėlių ar vatos diskelių... Užtenka tik šio rankšluostuko ir vandens. Juk naudoti absoliučiai paprasta - sušlapini rankšluostėlį, truputį nusausini ir valaisi makiažą. Patikėkite, tai tiesiog super daiktas, o ypač kokiose kelionėse, kai lagamine norite sutaupyti vietos. Makiažą šis rankšluostėlis taip puikiai nuvalo, kad net veidas jaučiasi tokio švarumo! Ir be jokių chemijų ir produktų. Užtenka tik vandens, o nuvalo absoliučiai viską. Aš tikrai jį naudosiu dažnai, o išpurvintą rankšluostuką tiesiog užteks įmesti į skalbimo mašiną kartą per savaitę. Teigiama, kad šio rankšluostuko užtenka net iki 1000 kartų! Gamtos mylėtojai tikrai turėtų džiaugtis šiuo atradimu! 

Pliusai +
* Užima mažai vietos
* Labai praverčia kelionėse, kuomet nereikia tampyti dar begalę produktų
* Sutaupote pinigų - juk nebereikia pirkti nei vatos diskelių, nei makiažo valiklių...
* Todėl sumažėja ir šiukšlių
* Veido oda gali pailsėti nuo įvairių chemikalų

Minusai -
* Be vandens iš jo mažai naudos
* Jei neturite vėliau kur padėti jo šlapio ar drėgno  (pvz,: keliaujate)...

Verdiktas - man tai super daiktas, nesvarbu ar tai analogas... Tačiau jo funkcija ta pati. Rankšluostukas labai mielas, patogus, nedidelis. Su juo tiesiog puikiai nusivalo makiažas ir jo likučiai. O dar ir mažiau šiukšlių, mažiau išlaidų. Jei tik turite galimybę įsigyti - rekomenduoju 100 %! 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą